Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Gran Canaria - Wyspy Kanaryjskie

Dodaj własną opinię

Razem: wspaniały urlop, w cudnym miejscu.

Wstępne podsumowanie
wspaniały urlop, w cudnym miejscu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
wspaniale apartamenty

Wyżywienie
barrdzo dobre, mnóstwo wszystkiego

Usługi hoteli
na poziomie, bez zastrzeżeń

Plaża
czarna, piaszczysta, 10 m od hotelu

Ogólne wrażenie
bardzo piękny hotel w ślicznym miejscu, polecam!

Edita Cermanová, 25.01.2010
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Paradise Lago Taurito

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (3)

3 zdjęć

Razem: za strony biura,rezydenta i personelu hotelu IFA BEACH wszystko w ewidentym porządku.

Wstępne podsumowanie
za strony biura,rezydenta i personelu hotelu IFA BEACH wszystko w ewidentym porządku. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
świetne, bez żadnych zastrzeżeń

Wyżywienie
zdecydowanie w porządku

Usługi hoteli
na poziomie i bezbłędne

Plaża
idealne zejście, wspaniałe do kąpieli i czysta

Ogólne wrażenie
Wszystko poza powrotem wspaniałe.

Leo Boháč, 24.11.2009, Data pobytu: 14.11. - 21.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: IFA Beach

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

Razem: Bardzo podobał nam się urlop w Maspalomas na Gran Canarii, bardzo ciepło było, o 5 rano po przylocie 24 stopnie C. Bardzo...

Wstępne podsumowanie
Bardzo podobał nam się urlop w Maspalomas na Gran Canarii, bardzo ciepło było, o 5 rano po przylocie 24 stopnie C. Bardzo przyjemne...piękna pogoda przez cały pobyt.zwiedzaliśmy okolicę podróżując autobusami, 8 dni uciekło jak z bicza strzelił i nie chciało nam się wracać do zimna i deszczu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Bungalowy Vista Flor są praktycznie wyposażone, wszystkiego w sam raz, zresztą całe dnie byliśmy na plaży.

Wyżywienie
Mieliśmy śniadania i kolacje, smaczne i zadowoleni bylismy.

Plaża
autobusem hotwlowym ok.10 min, na pieszo 25-35 min.

Ogólne wrażenie
Bardzo zadowoleni jesteśmy, jeden z naszych najlepszych wyjazdów.

Jiří Řezáč, 11.11.2009, Data pobytu: 31.10. - 7.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Vista Flor bungalows

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

Razem: całkowicie zadowoleni

Wstępne podsumowanie
całkowicie zadowoleni Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
dobre

Wyżywienie
przepyszne

Usługi hoteli
wspaniałe

Plaża
przepiękna

Ogólne wrażenie
idealna alternatywa dla rodzin z dziećmi

Dagmar Jurková, 10.11.2009, Data pobytu: 31.10. - 7.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: znajdowałyśmy się w hotelu, który jest pełen afrykańskich elementów. Dojście do hotelu jest po moście, nad ktorym głębokim lasem, w kórym...

Wstępne podsumowanie
znajdowałyśmy się w hotelu, który jest pełen afrykańskich elementów. Dojście do hotelu jest po moście, nad ktorym głębokim lasem, w kórym slychać odgłosy ptaków i dzikich zwierząt. Widok wodposadów zapiera dech. Basenów jest kilka, nie ma tłoku. Restauracji jest kilka, mają ogródki, można też siedzieć bezpośrednio nad wodą. pokoje są ogromne. jedzenie nastawione na dania rybne, ale zawsze też można wybrać coś z różnych dań mięsnych. Ewentualnie, jeśli nic wam nie pasuje, to można zamówić coś extra u kucharza, korzystaliśmy z tej opcji ze względu na dzieci. Do morza jest wprawdzie 15 min. drogi, ale wiedzie ona przez przepiękną kolumnadę na promenadzie, na której znajdują się stoiska handlowe. Babcie były w 7 niebie. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Ogormne pokoje ze wspaniałą łazienką!!!

Wyżywienie
Bardzo zdrowe, mnóstwo ryb. Na śniadania kawior i szampan!!!

Usługi hoteli
Hotel dysponuje szeroką ofetrą usług na wysokim poziomie.

Plaża
oddalona 15 min. drogi pieszo, ale przyjemnie przechadzać się wzdłuż wybrzeża. po drodze jest centrum handlu.

Ogólne wrażenie
Bardzo pozytywne.

Dana Haklová, 08.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Baobab

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (9) Nie (0)

Razem: Gran Canaria to przepiękna wyspa, który warto zobaczyć, ośrodek Playa del Ingles jest bardzo głośny, hotel na hotelu, jednym słowem...

Wstępne podsumowanie
Gran Canaria to przepiękna wyspa, który warto zobaczyć, ośrodek Playa del Ingles jest bardzo głośny, hotel na hotelu, jednym słowem królikarnia. mnóstwo barów, restauracji i sklepików. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
rozklekotane łóżka, szafy, do któych strach włożyć rzeczy, aby się nie wybrudziły, w łazience pleśń wokół wanny, 2 z 4 budynków wychodziło na głośną ulicę. nad basenem dużo leżaków, ale bez parasoli. Są podstawki na własne parasole.

Wyżywienie
miałyśmy all, ale jeśli chodzi o napoje w all, katastrofa!w barze od razu można zapomnieć - jest informacja, że po wypiciu nie dostajecie kolejnego od razu. jak już łaskawie coś nalewają, to jest 2/3 szklanki lodu polanego napojem.

Usługi hoteli
sprzątanie 5x w tygodniu, ale naciaganie.

Plaża
Plaża 5 min,. od hotelu, człowiek na człowieku, na plażę schodzi się po schodach (129), piaskowa, łagodne wejście do wody, mnóstwo rozrywek, ale śmierdzi benzyną, a na wodzie są tłuste plamy od oleju. Plaża przechodzi w sudne wydmy Maspalomas.

Ogólne wrażenie
Z hotelu zadowolone nie byłysmy, ale Gran Canaria to prześliczna wyspa.

Anonim, 03.08.2009, Data pobytu: 24.6. - 1.7.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Los Salmones

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

Razem: spedziliśmy z narzeczonym jedne z najpiękniejszych wakacji, hotel jest nowoczesny, personel przyjemny, usługi wyśmienite....

Wstępne podsumowanie
spedziliśmy z narzeczonym jedne z najpiękniejszych wakacji, hotel jest nowoczesny, personel przyjemny, usługi wyśmienite.... Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
pokój dwuosobowy z czysta łazienką, wielkim balkonem, tv, minibar, kanapa, fotel, szafa ogromna i ogromne łoże...

Wyżywienie
jedzenie przepyszne, wiele lat jeździlismy do Egiptu, i nie da się porównać. Na śniadanie boczek, jajka, słodkie bułeczki, platki, owoce, warzywa, sery, szyneczki, naprawdę mnóstwo. Kolacja też pyszna, wielki wybór, najlepsze makarony w sosie serowym, lasagne, ziemniaki śmietanowe, łosoć, grillowane mięsko, tylko napoje płatne i całkiem drogie.

Usługi hoteli
personal mówi w wielu językach, bardzo są milii i starają się pomagać, przepiękny ogród, baseny, programy wieczorowe też super, pokój sprzatany bardzo dobrze, tylko ostatni autobus na plażę odjeżdża o 15:45 co dla mnie jest niemądre.

Plaża
Plaża piękna, dwa leżaki i parasol za 7,5 euro, morze wydaje się zimne, ale to tylko przy pierwszym zanurzeniu, później jest przyjemne, plaa czysta.

Ogólne wrażenie
hotel polecam zdecydowanie, jak dla młodych, tak i dla rodzin z dziećmi.

Anonim, 22.06.2009, Data pobytu: 13.6. - 20.6.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Catarina

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

Razem: Byliśmy już we wszystkich hotelach tej sieci na Gran Canarii :)

Wstępne podsumowanie
Byliśmy już we wszystkich hotelach tej sieci na Gran Canarii :) Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Mieszkaliśmy w naprawdę dużym rodzinnym pokoju, łóżko małżeńskie i dostawka, aneks kuchenny, mikrofala, czajnik, podstawowe wyposażenie. Pokoje są połączone, obok mieszała babcia, pokój miała identyczny.

Wyżywienie
Klasyczna, ale smaczna. Jednak widać, że kryzys dotknął nawet ****hotel. Bar przy basenie to była żenada. O koktajlach lepiej nie będę pisać, piwo było jako tako.

Usługi hoteli
Zależy od tego co macie na myśli.

Plaża
Plaża jest wspaniała...

Ogólne wrażenie
Tutaj już nie pojedziemy, hotel bardzo drogi i nie odpowiadają ten cenie usługi i jakość. Polecam Gloria Palace Amadores lub Gloria Palace San Augustin.

B M, 22.04.2009, Data pobytu: 28.2. - 7.3.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (1)

Razem: Hotel ekskluzywny, usługi również, byliśmy tam już 3 razy i po raz 4 nie moglismy pojechać z braku miejsc.

Wstępne podsumowanie
Hotel ekskluzywny, usługi również, byliśmy tam już 3 razy i po raz 4 nie moglismy pojechać z braku miejsc. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Wspaniałe wielkie pokoje z ogromną łazienką w marmurze, wanna i prysznic, wielkie balkony, kolory zasłon i ścian pięknie w jedym tonie.

Wyżywienie
Po prostu luksusowo, homary, krewetki, chyba 10 przystawek, mnóstwo nieprzebrane jedzenia i owoców. Obie restauracja mają ogródek, co jest rewelacją, można konsumować pod palmami. Na śniadanie wino, wędzony łosoś, szynka. Dla smakoszy raj.

Usługi hoteli
Wszystko na poziomie. Dla dzieci zabaweczki w pokoju, mnóstwo basenów, ładny minigolf. Dobra siłownia za darmo.

Plaża
ok. 200m wydmy, chodzilismy rano biegać, na plaży są też obszary dla nudystów.

Ogólne wrażenie
Hotel, w którym nie zabraknie Wam niczego.

Anonim, 12.03.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (13) Nie (0)

Razem: Ładny hotel w ładnej okolicy, dobrze rozplanowany - w hotelu spokój, a blisko do sklepów i restauracji.

Wstępne podsumowanie
Ładny hotel w ładnej okolicy, dobrze rozplanowany - w hotelu spokój, a blisko do sklepów i restauracji. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Ładne pokoje z dużym balkonem i widokiem na ocean, który szumi tuż pod oknem.

Wyżywienie
Jedzenie pyszne, duży wybór, nie musicie się bać.

Usługi hoteli
Korzystaliśmy z siłowni (ok.6 euro), dobrze wyposażona. Nie ma wifi w pokojach, na recepcji jedynie. Animatorzy koszmarni.

Plaża
Na plażę nie chodziliśmy, ala była piękna, biegalismy codzinnie rano wzdłuż oceanu, wiele osób tak robi.

Ogólne wrażenie
Świetny hotel, ładne pokoje, super jedzenie, nad basenem spokój do czytania i odpoczywania.

Anonim, 12.03.2009, Data pobytu: 21.2. - 28.2.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

web:need_help

+48 71 769 5682