Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Wyspy Kanaryjskie

Dodaj własną opinię

Razem: chętnie jeździmy na wyspy kanaryjskie ogrzać się w zimie

Wstępne podsumowanie
chętnie jeździmy na wyspy kanaryjskie ogrzać się w zimie Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
piękne, tuż nad morzem

Wyżywienie
bardzo dobre i duży wybór, dania miejscowe pyszne.

Usługi hoteli
na poziomie

Plaża
bezpośrednio przy hotelu, czarny piasek

Ogólne wrażenie
przyjemnie!

Edita Cermanová, 25.01.2010, Data pobytu: 15.1. - 22.1.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Teneryfa, Hotel: Tenerife Tour

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (10) Nie (1)

4 zdjęć

Razem: wspaniały urlop, w cudnym miejscu.

Wstępne podsumowanie
wspaniały urlop, w cudnym miejscu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
wspaniale apartamenty

Wyżywienie
barrdzo dobre, mnóstwo wszystkiego

Usługi hoteli
na poziomie, bez zastrzeżeń

Plaża
czarna, piaszczysta, 10 m od hotelu

Ogólne wrażenie
bardzo piękny hotel w ślicznym miejscu, polecam!

Edita Cermanová, 25.01.2010
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Paradise Lago Taurito

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (3)

3 zdjęć

Razem: 9,6 jeden z najpiękniejszych wyjadów, podzcas którego z biurem invia spędziliśmy wspaniałe chwile.

  • 9,4 Zakwaterowanie
  • 9,6 Wyżywienie
  • 9,7 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
jeden z najpiękniejszych wyjadów, podzcas którego z biurem invia spędziliśmy wspaniałe chwile. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
piękne z widokiem na morze.

Wyżywienie
bardzo dobre

Usługi hoteli
bdb

Plaża
10 min pieszo

Ogólne wrażenie
raz jeszcze chcielibyśmy z mężemprzeżyć urlop snów, jak ten. Teneryfa jest naprawdę czarująca.

Ilona Poláková, 05.12.2009, Data pobytu: 6.3. - 13.3.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Teneryfa, Hotel: Tenerife Tour

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (1) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: za strony biura,rezydenta i personelu hotelu IFA BEACH wszystko w ewidentym porządku.

Wstępne podsumowanie
za strony biura,rezydenta i personelu hotelu IFA BEACH wszystko w ewidentym porządku. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
świetne, bez żadnych zastrzeżeń

Wyżywienie
zdecydowanie w porządku

Usługi hoteli
na poziomie i bezbłędne

Plaża
idealne zejście, wspaniałe do kąpieli i czysta

Ogólne wrażenie
Wszystko poza powrotem wspaniałe.

Leo Boháč, 24.11.2009, Data pobytu: 14.11. - 21.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: IFA Beach

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

Razem: Bardzo podobał nam się urlop w Maspalomas na Gran Canarii, bardzo ciepło było, o 5 rano po przylocie 24 stopnie C. Bardzo...

Wstępne podsumowanie
Bardzo podobał nam się urlop w Maspalomas na Gran Canarii, bardzo ciepło było, o 5 rano po przylocie 24 stopnie C. Bardzo przyjemne...piękna pogoda przez cały pobyt.zwiedzaliśmy okolicę podróżując autobusami, 8 dni uciekło jak z bicza strzelił i nie chciało nam się wracać do zimna i deszczu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Bungalowy Vista Flor są praktycznie wyposażone, wszystkiego w sam raz, zresztą całe dnie byliśmy na plaży.

Wyżywienie
Mieliśmy śniadania i kolacje, smaczne i zadowoleni bylismy.

Plaża
autobusem hotwlowym ok.10 min, na pieszo 25-35 min.

Ogólne wrażenie
Bardzo zadowoleni jesteśmy, jeden z naszych najlepszych wyjazdów.

Jiří Řezáč, 11.11.2009, Data pobytu: 31.10. - 7.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Vista Flor bungalows

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

Razem: całkowicie zadowoleni

Wstępne podsumowanie
całkowicie zadowoleni Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
dobre

Wyżywienie
przepyszne

Usługi hoteli
wspaniałe

Plaża
przepiękna

Ogólne wrażenie
idealna alternatywa dla rodzin z dziećmi

Dagmar Jurková, 10.11.2009, Data pobytu: 31.10. - 7.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: Wyjazd na bardzo dobrym poziomie, bardzo profesionalny rezydent.

Wstępne podsumowanie
Wyjazd na bardzo dobrym poziomie, bardzo profesionalny rezydent. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Na dobrym poziomie

Wyżywienie
Smaczne i różnorodne

Usługi hoteli
Na dobrym poziomie

Plaża
Piaszczysta, łagodne zejście do wody, dobra też dla rodzin z dziećmi.

Ogólne wrażenie
Zadowolenie w 500% procentach.

Kamil Novák, 09.11.2009, Data pobytu: 30.10. - 6.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Teneryfa, Hotel: Sol Tenerife

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: znajdowałyśmy się w hotelu, który jest pełen afrykańskich elementów. Dojście do hotelu jest po moście, nad ktorym głębokim lasem, w kórym...

Wstępne podsumowanie
znajdowałyśmy się w hotelu, który jest pełen afrykańskich elementów. Dojście do hotelu jest po moście, nad ktorym głębokim lasem, w kórym slychać odgłosy ptaków i dzikich zwierząt. Widok wodposadów zapiera dech. Basenów jest kilka, nie ma tłoku. Restauracji jest kilka, mają ogródki, można też siedzieć bezpośrednio nad wodą. pokoje są ogromne. jedzenie nastawione na dania rybne, ale zawsze też można wybrać coś z różnych dań mięsnych. Ewentualnie, jeśli nic wam nie pasuje, to można zamówić coś extra u kucharza, korzystaliśmy z tej opcji ze względu na dzieci. Do morza jest wprawdzie 15 min. drogi, ale wiedzie ona przez przepiękną kolumnadę na promenadzie, na której znajdują się stoiska handlowe. Babcie były w 7 niebie. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Ogormne pokoje ze wspaniałą łazienką!!!

Wyżywienie
Bardzo zdrowe, mnóstwo ryb. Na śniadania kawior i szampan!!!

Usługi hoteli
Hotel dysponuje szeroką ofetrą usług na wysokim poziomie.

Plaża
oddalona 15 min. drogi pieszo, ale przyjemnie przechadzać się wzdłuż wybrzeża. po drodze jest centrum handlu.

Ogólne wrażenie
Bardzo pozytywne.

Dana Haklová, 08.11.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Baobab

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (9) Nie (0)

Razem: Teneryfę moge polecić tym, któzy lubią zwiedzanie, ale też klasycznym leżakowiczom.mieliśmy auto na 4 dni, przejechaliśmy całą wyspę,...

Wstępne podsumowanie
Teneryfę moge polecić tym, któzy lubią zwiedzanie, ale też klasycznym leżakowiczom.mieliśmy auto na 4 dni, przejechaliśmy całą wyspę, najcieplej jest chyba na zachodzie wyspy, gdzie jest czarny piasek pochodzenia wulkanicznego, nic tam nie rośnie. dalej kilka km na północ wspaniałe góry, najwyższa góra Hiszpanii i wulkan Pico de Teide, skały lawowe, porośnięte sosnami. piękny Loro Park, zoo. Natmoiast na południowym wschodzie za stolicą Santa Cruz odkrylismy piękną biała plażę z piaskiem przywiezionym z Sahary. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
odpowiadało cenie, nic luksusowego, ale też bez zastrzeżeń. Wszystkie pokoje z widokiem na morze, nasz pokój miał sypialnię i drugą część - pomieszczenie z balkonem.

Wyżywienie
znów żaden luksus, mieliśmy HB, mozna najeść się porządnie, tylko napoje były płatne...

Usługi hoteli
bez problemu, bardzo pomocny personel, miła recepcjonistka.

Plaża
Plaża - ciemny piasek, ciekawy kontrast, ładnie, jednak ogrzewa się bardzo. Można wybrać się też na białe plaże, są tu. Plaże czyste, zadbane, łagodne zejście. Za leżaki i parasole opłaty.

Ogólne wrażenie
Urlop bardo nam się podobał, tylko 8 dni to bylo za mało :) Gorąco polecamy

Marie Mitzová, 22.10.2009, Data pobytu: 9.10. - 16.10.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Teneryfa, Hotel: Bahia Flamingo

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

7 zdjęć

Razem: jakgdyby zatrzymał się czas, a my mogliśmy smakować spokoju i nabrać sił przed zbilżającą się jesienią.

Wstępne podsumowanie
jakgdyby zatrzymał się czas, a my mogliśmy smakować spokoju i nabrać sił przed zbilżającą się jesienią. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
co dodać, pokój 40m2 , dla pary idealny, łóżko, stoliki,szafa,stuł,krzesła,kanapa,ratanowe krzesła na tarasie,przyjemny wietrzyk sprawiał,że nie włączaliśmy klimatyzacji.

Wyżywienie
Wybór luksusowy,wszysto świeże,nieustannie dopełniano, sushi, steki,ryby robili na naszych oczach.

Usługi hoteli
codziennie doskonale wysprzątane,nawet energiczna pokojówka robiła wiatraki z narzut :) wszyscy pracownicy bardzo mili i pomocni.

Plaża
Plaża piękna,piasek złotawy,idelana też na spacery.

Ogólne wrażenie
Smakowaliśmy spokoju i komfortu, no i maksymalnie wypoczęliśmy.

Michal Novotný, 07.10.2009, Data pobytu: 17.9. - 24.9.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Fuerteventura, Hotel: Occidental Grand Fuerteventura

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

1 zdjęcia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

web:need_help

+48 71 769 5682