Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Tabarka - Tunezja

Dodaj własną opinię

Razem: 6,7 całkiem ok

  • 8,3 Zakwaterowanie
  • 2,8 Wyżywienie
  • 7,8 Okolica
  • 8 Cena

Zakwaterowanie
całkiem ok Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
kolejki jak w socjaliźmie!!

Usługi hoteli
dobre

Plaża
prześliczna, nie zaszkodzi sprzątanie.

Ogólne wrażenie
ze względu na poziom restauracji złe.

Miloslava Makošová, 12.12.2009, Data pobytu: 27.7. - 7.8.2009
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Sun and Fun Club

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (1)

4 zdjęć

Razem: 3 gwiazdkom to odpowiadało

Zakwaterowanie
3 gwiazdkom to odpowiadało Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
pyszna, każy wybierał zgodnie z zachcianką

Usługi hoteli
ok, animacje dla dzieci, super zabawa cały dzień i wieczorem, nie mogliśmy się nudzić, można było jeździć na wycieczki, program szeroki.

Plaża
Perfekcyjna, czysta, zadbana, morze piękne i ciepłe

Ogólne wrażenie
Super wyjazd

Anonim, 06.06.2009
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

6 zdjęć

Razem: To było chyba to najgorsze. Z tych 11 dni mieliśmy zaledwie 4 jako tako słoneczne, pojechaliśmy do Afryki we wrześniu i zmarzliśmy. Więc...

Wstępne podsumowanie
To było chyba to najgorsze. Z tych 11 dni mieliśmy zaledwie 4 jako tako słoneczne, pojechaliśmy do Afryki we wrześniu i zmarzliśmy. Więc pogoda = największe rozczarowanie. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Kompleks hotelowy piękny, skromne pokoje, mniejsze, ale czyste i regularnie sprzątane.

Wyżywienie
Mieliśmy all in, na początku (pierwsze 2 dni) byliśmy zachwyceni, ale w miarę upływu czasu nie było z czego wybierać. Ciągle jagnięcina, m.drobiowe, czasami ryba, ale bez smaku, wszędzie dużo soli dodawaliśmy, ale to po prostu nie miało smaku.Wszędzie pełno cary. Jednsk nie znudziły mi się melony, były przepyszne. Nie uniknęliśmy problemów jelitowych, choć mąż na początku pił śliwowicę, to i tak mu nie pomogło ;-D

Usługi hoteli
Receprcja działała w porządku, kantor. animatorzy starali się zabawiać nas co wieczór, byli fajni. Byliśmy na końcu sezonu, bylismy na przejażdżce na wielbłądach a tam nas dopadła ulewa! Nie było na nas suchej nitki i wracaliśmy taksówką, za którą musieliśmy zapłacić. Więcej aytrakcji nie chieliśmy. Apteka jest daleko, aż w Tabarce, miejsce brudne, 20 min. pieszo od hotelu i strasznie natrętni miejscowi.

Plaża
Piekna, posprzątana, morze czyste. Super przejażdżka na bananie, polecam!

Ogólne wrażenie
Już nie pojadę do Tunezji. Cieszyła mnie myśl o powrocie do domu. Może gdyby była piękna pogoda to jakoś przymrużyłabym oko, ale nie mam dobrych wspomnień.

Anonim, 12.03.2009, Data pobytu: 22.9. - 3.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Club Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

5 zdjęć

Razem: Na poczatku rozczarowała nas zmiana hotelu, ale w sumie dostaliśmy miejsca w dużo ładniejszym i przyjemniejszym hotelu

Wstępne podsumowanie
Na poczatku rozczarowała nas zmiana hotelu, ale w sumie dostaliśmy miejsca w dużo ładniejszym i przyjemniejszym hotelu Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie było skromne, elegancko urządzone. Z dużym łóżkiem. Gdzie niegdzie coś nie działało, jak powinno, ale dało się przeżyć. Każdego dnia sprzątanie, a jak potrzebowaliśmy przybory toaletowe lub wymienić ręczniki, to też nie było żadnego problemu. Więc jak na 3* to super.

Wyżywienie
Na początku było bardzo bogate i smaczne. Po tygodniu zaczęło nam już działać na nerwy. Jedzenie ciągle się powtarzałoi poza niektórymi specjałami ciągle było to samo. Z owoców były tylko melony, gruszki i jabłka. Słodycze były przesłodzone i też ciągle się powtarzały. Dania nie smakowały mi w ogóle, bo nie były w ogóle przyprawiane, ale mozna było przyprawić samemu, przynajmniej dawali talerze z przyprawami.

Usługi hoteli
Z tego byliśmy zadowoleni. Świetna obsługa. Wszyscy uśmiechnięci, uprzejmi wobec wszystkich. Super animacje, naprawdę super zabawa. Nie można się nudzić. Co pól godziny były jakieś zawody sportowe a wieczorem były programy w amfiteatrze a jak nie dopisała pogoda to w pomieszczeniach. Naprawdę świetna organizacja.

Plaża
Piękna, zadbana, czysta. Ale tylko przy hotelu, jak się pójdzie kawałek dalej od hotelu, to wszędzie już jest syf i brud, co jest w Tunezji na porządku dziennym.

Ogólne wrażenie
Gdybyśmy mieli troszkę więcej słońca powiedziałabym, że to były idealne wczasy. Serio bylo fantyastycznie. Ukłony dla obsługi i jej usług, muszę przyznać, że bardzo cieszę się z tego, że biuro podróży zmieniło nam hotel :)

Anonim, 08.11.2008, Data pobytu: 5.9. - 16.11.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (1) Nie (0)

Razem: 9,7 Bajeczny urlop, cudownie czyste morze, doskonały relaks. Przyznaję, że pod koniec sezonu i na last minute nie spodziewłam się takiego...

  • 9,4 Zakwaterowanie
  • 10 Wyżywienie
  • 9,7 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
Bajeczny urlop, cudownie czyste morze, doskonały relaks. Przyznaję, że pod koniec sezonu i na last minute nie spodziewłam się takiego super urlopu. Polecam wycieczkę na Saharę - daleko, ale warto. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Pokój był w porządku, z łazienką, WC i balkonem; codziennie sprzątany, wymiana ręczników bez żadnego problemu - wystarczyło je rzucić na ziemię.

Wyżywienie
Bogaty wybór, większość dań z lokalnej kuchni. Po prostu pyszne ciastka i desery. Na śniadnie wiele rodzajów pieczywa, ale troszkę mniej pozostałych rzeczy (np. cały pobyt jeden rodzaj sera i jeden rodzaj kiełbasy). Ogólnie w porządku.

Usługi hoteli
Obsługa przyjazna i profesjonalna, rodzinna a nawet klubowa atmosfera.

Plaża
Plaża i morze czyste, dostateczna ilość leżaków i parasoli. Ręczniki na plażę trzeba zabrać swoje.

Ogólne wrażenie
To był mój najlepszy urlop wypoczynkowy.

Soňa Plháková, 20.10.2008, Data pobytu: 19.9. - 30.9.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

Razem: Urlop spędziliśmy tak jak to sobie wyobrażaliśmy.

Wstępne podsumowanie
Urlop spędziliśmy tak jak to sobie wyobrażaliśmy. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Odpowiadało ofercie z biura. Tylko pokoje, a głównie łazienka, były dość biedne.

Wyżywienie
Pycha. Na śniadaniu brakowało jogurtów dla dzieci, ale na prośbę obsługa chętnie doniosła. Mogło by być więcej owoców do wyboru. Poza tym wszystko super.

Usługi hoteli
Świetni animatorzy organizowali rozrywkę przez cały dzień, ale nic nie narzucali.

Plaża
Piękna, czysta. Morze fajne.

Ogólne wrażenie
Zadowoleni. Jeden wielki minus - nie wiem właściwie, komu go przypisać - liniom lotniczym czy touroperatorowi - przy odlocie zmieniono nam lotnisko. Wybraliśmy hotel oddalony od lotniska ok. 10 km (Tabarka), ze względu na naszą 9-miesięczną córkę, aby nie spędzić więcej czasu w busie niż w samolocie. Z powrotem odlatywaliśmy z Tunisu, oddalonego od hotelu o jakieś 180 km. Drpga busem była koszmarna, odjazd o 21, autobus wypchany aż po dach, przegrzany. Jazda trwała 3 godziny! Dla małego dziecka masakra! Dla mnie to jest strasznie nie fair, szczególnie jak się specjalnie wybiera hotel blisko lotniska przez wzgląd na dziecko!! Było więcej osób, któym to doświadczenie zepsuło koniec tego pięknego urlopu. Szkoda.

Jitka Bergmannová, 17.10.2008, Data pobytu: 22.9. - 3.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Club Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: Jestem bardzo zadowolony z wczasów.

Wstępne podsumowanie
Jestem bardzo zadowolony z wczasów. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Trochę gorsze zakwaterowanie niż wskazywałaby na to liczba gwiazdek. Żadnych luksusów, podczas deszczu mimo zamkniętych drzwi do pokoju naleciała nam woda. WC i prysznic razem, umywalka trochę ciekła.

Wyżywienie
Byłem naprawde bardzo zadowolony. Duży wybór, jedzenie ciepłe, pełno ciastek, świeże melony do każdego posiłku. W ciągu dnia była kawa, nie trzeba było nikomu o tym przypominać. Piwko było znośne, tylko czasem kelnerzy byli bardzo marudni.

Usługi hoteli
NIe mam zastrzeżeń, wszyscy mówili trochę w naszym języku, po angielsku też dało się dogadać. Paletki do ping ponga trzeba było podbierać podstępem, nie dało się korzystać z innych sprzętów, animatorzy nie byli natrętni.

Plaża
Piękna, czysta, przynajmniej leżaki były (bezpłatne), ale do plaży jest kawałek.

Ogólne wrażenie
Bardzo przyjemny hotel z naprawdę ładną plażą. Wieczorami jest tam mały "burdel" - animatorzy łażą z dziewczynami... itp. Ale przedstawienia są w większości bardzo zabawne.

Václav Kyselý, 09.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Club Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

Razem: Na poczatek zaznaczę, że mieszkałem w tym hotelu tylko 3 dni. Ale to co opisuję to stan faktyczny.

Wstępne podsumowanie
Na poczatek zaznaczę, że mieszkałem w tym hotelu tylko 3 dni. Ale to co opisuję to stan faktyczny. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Hotel był bardzo ładny a pokoje wygodne. Osobno wc i prysznic, windy. Jeśli ma się szczęście to można trafić na pokój na 3. piętrze z pięknym widokiem na morze.

Wyżywienie
Bardzo ograniczony wybór. Jedzenie w większości zimne - naprawdę bieda.

Usługi hoteli
Obsługa bardzo miła, bilard, ping-pong, szachy...

Plaża
KATASTROFA - jesli ktoś chce jechać głównie nad morze to odradzam to miejsce! Kamienista plaża, przy pływaniu nadepnąłem na kamień! Naprawdę porażka! Dojście do plaży przez ulicę - jakieś 3 minuty od hotelu.

Ogólne wrażenie
Bieda, wychodzi na to, że nowe hotele mają najgorsze plaże. Najlepsze plaże to Tabarka Beach, Abou Nawas, Mehari.

Václav Kyselý, 09.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Golf Beach

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

Razem: Hotel niedaleko miasta Tabarka był naprawdę super, polecam młodym ludziom. Zabawy było aż za dużo, imprezowaliśmy na maxa :) tylko jesli...

Wstępne podsumowanie
Hotel niedaleko miasta Tabarka był naprawdę super, polecam młodym ludziom. Zabawy było aż za dużo, imprezowaliśmy na maxa :) tylko jesli decydujecie się spędzić tam urlop, nie jedźcie w ostatnim tygodniu września, bo to już koniec sezonu i mało tam ludzi. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie odpowiadało ilości gwiazdek, żadnych karaluchów ani innego robactwa, codziennie był porządek a mniej więcej w połowie tygodnia była zmiana pościeli. Jedynym mankamentem było to, że drzwi do pokoi mają kołatki i przy każdym stukaniu słyszy Cię cały hotel.... ale dało się to przeżyć...

Wyżywienie
Jedzenie było dobre, smaczne, tylko kiepski wybór, może było to spowodowane końcem sezonu i małą liczbą gości, ale przez cały tydzień widzieliśmy tylko żółtego melona, jabłka, dwie powtarzające się zupy, raz zrobili frytki, za to były różne rodzaje ryżu. Jeśli chodzi o mięso, to niektórym smakowało, ale musze przyznać, że mnie smakował tylko kurczak. Wspaniałe ciastka i fantastyczny puding. Co sie tyczy śniadań - jeśli kogoś zachwyca bagietka z masłem, albo wszelkie rodzaje słodkiego pieczywa, to będzie zadowolony...

Usługi hoteli
Bez zastrzeżeń, tylko mieliśmy incydent z szefem baru, jeśli na niego traficie to nie liczcie na to, że cokolwiek wam poda. Bedzie 10 minut wołać kelnera... ale to jest właśnie ich tunezyjska mentalność..

Plaża
Plaża fatastyczna. Cały tydzień były takie fale, że nie można było się kąpać

Ogólne wrażenie
Jesteśmy bardzo zadowoleni z urlopu, jest 11 świetnych animatorów. Każdego wieczoru godzinne przedstawienie. Jeśli wybierają się tam samotne panie, to doradzam wrzesień, Arabowie mają ramadan i nie zaczepiają... Do miasta na piechotę był kawałek, można podjechać taksówką za dinara. Polecam kłady, masaże hotelowe są genialne i spróbujcie sziszy w hotelowym saloniku... Życzę udanego urlopu!

Jana Taulová, 07.10.2008, Data pobytu: 26.9. - 3.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Club Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

Razem: 9,1 Jechaliśmy na ostatnią chwilę, więc cena była adekwatna i odpowiadała jakości usług.

  • 8,7 Zakwaterowanie
  • 10 Wyżywienie
  • 8,6 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
Jechaliśmy na ostatnią chwilę, więc cena była adekwatna i odpowiadała jakości usług. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Standard, ale wszystko ładnie posprzątane i czyste.

Wyżywienie
Pyszna

Usługi hoteli
Na pewno świetne w sezonie, my byliśmy na jej końcu, ale i tak się personal starał nas zabawiać i organizować program.

Plaża
Czysta, posprzątana, z łagodnym wejściem do morza.

Ogólne wrażenie
Dobry

Monika Petrásková, 04.10.2008, Data pobytu: 26.9. - 3.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Club Abou Nawas Montazah

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

1 2 3 4

web:need_help

+48 71 769 5682