Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Port El Kantaoui - Tunezja

Dodaj własną opinię

Razem: POGODA REWELACJA,HOTEL OK ,SUPER UDANE WAKACJE ZA BARDZO PRZYSTĘPNĄ CENE POLECAM

Wstępne podsumowanie
POGODA REWELACJA,HOTEL OK ,SUPER UDANE WAKACJE ZA BARDZO PRZYSTĘPNĄ CENE POLECAM Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
OK

Wyżywienie
OK

Usługi hoteli
SUPER OK ALE TRZEBA DA BAKSZAYSZ

Plaża
TAK SOBIE

Ogólne wrażenie
REWELACJA

Elżbieta Bartela, 12.01.2010, Data pobytu: 2.7. - 14.7.2010
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: El Kantaoui Holidays

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (1)

1 zdjęcia

Razem: na to, że ma 2* hotel, wszystko w porządku, jedzenia pełno i duży wybór.

Wstępne podsumowanie
na to, że ma 2* hotel, wszystko w porządku, jedzenia pełno i duży wybór. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
prosty, przed renowacją

Wyżywienie
wspaniałe, wszystkiego pełno, codziennie owoce i ciasta.

Usługi hoteli
w porzadku, poza ręcznikami

Plaża
czysta, piaszczysta

Ogólne wrażenie
na hotel 2* OK. bylam w gorszych.

Kristýna Musílková, 09.12.2009, Data pobytu: 3.7. - 14.7.2009
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Tergui Club

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (1)

8 zdjęć

Razem: nie jesteśmy wymagający ale to był koszmar, jakiego jeszcze nie doświadczyłam! jeśli kotś zechce żebym wysłała zdjęcia tego koszmaru,...

Wstępne podsumowanie
nie jesteśmy wymagający ale to był koszmar, jakiego jeszcze nie doświadczyłam! jeśli kotś zechce żebym wysłała zdjęcia tego koszmaru, hotel z zewnątrz i wnętrza, prosze pisać na lidkam@seznam.cz i chętnie je wysle dla ostrzeżenia. To był istny koszmar, synek schudł 3 kg., my tylko się zestresowaliśmy. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
koszmar! po przylocie dali nam pokoje gdzies w bungalowach, pleśń, brud, śmeirdzące kołdry, brudne ręczniki, łóżka polowe jak w koszarach, mieliśmy małe dziecko z sobą.

Wyżywienie
porażka! W ciągu 12 dni ciągle to samo. owoców praktycznie nie było, dziecięca stołówka przez cały czas nieczynna. nic dla dzieci nie mieli!!! a jeszcze nas wyrzucali, bo na kilka owoców, które tam mieli ewidentnie była rezerwacja dla Francuzów.

Usługi hoteli
praktycznie żadnych, po 7 dniach nam wymienili prześcieradła, po kilkukrotnych prśbach i podpłaceniu.

Plaża
plaża? czegoś takiego tam nie było, jeśłi nie brać pod uwagę brudnej wody pełnej brudu i śmieci (od zużytych prezerwatyw po butelki, kubki, jedzenie). Żadnych atrakcji, ewentualnie za gruba kasę. Droga na plażę to istny burdel, leżą tam zdechłe psy i odchody.

Ogólne wrażenie
nigdy więcej!!!

Ludmila Tokoliová, 25.11.2009
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Soviva Resort

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

7 zdjęć

Razem: zakwaterowanie - jedzenie : bezbłędne, usługi: rewelacyjne - rozrywki, bez zarzutów.

Wstępne podsumowanie
zakwaterowanie - jedzenie : bezbłędne, usługi: rewelacyjne - rozrywki, bez zarzutów. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
pokój czysty, wystarczjąco duży, łazienka z wanną i WC, nie zamykały się drzwi balkonowe, personal szybko to naprawił.

Wyżywienie
luksusowe, ponad standard, wszystko było wspaniałe, od slodkości prze pieczyo mięsa na różne sposoby, owoce, warzywa. Jakość bardzo dobra! picia mnóstwo.

Usługi hoteli
Personal miły i pomocny, wszystkie sporty za darmo - tenis, rowerki wodne, Windserfing, minigolf, footbal, siatkówka) super!

Plaża
Plaża całkiem ładna, ale mała, byliśmy we wrześniu więc nie mieliśmy prpblemów z miejscem.

Ogólne wrażenie
hotel i okolica wspaniałe. ok.15 min pieszo jest centrum, pełno sklepików, barów, atrakcji..animatorzy byli wspaniali, zabawa przez cały dzień.

David Kratěna, 18.09.2009, Data pobytu: 4.9. - 15.9.2009
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

14 zdjęć

Razem: hotel super, morze brudne

Wstępne podsumowanie
hotel super, morze brudne Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
mielismy balkon na ulicę, ale było tam cudownie cicho! codziennie wysprzątane.

Wyżywienie
pyszne i wszystkieco co nie miara. a ich ciasta....niebo w gębie.

Usługi hoteli
nie ma na co narzekac, codziennie daliśmy kelnerowi dolara, to obsługiwał nas jak VIP a na ostatnią kolację wystroił dla nas stół płatkami róż...bylismy dla nich mili i otrzymalismy wspaniałą obsługę. Basen czysty, ale animatorzy jak dla nas byli zbyt natrętni.

Plaża
zawsze była brudna, dostaliśmy alergii z wody

Ogólne wrażenie
poza koszmarnym morzem, urlop mielismy super.

Anonim, 05.06.2009, Data pobytu: 17.6. - 24.6.2008
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Soviva Resort

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

Razem: jedym słowem - luksus! W tym hotelu po prostu musi się podobać każdemu, swietne jedzenie, zakwaterowanie, zabawa, blisko do centrum,...

Wstępne podsumowanie
jedym słowem - luksus! W tym hotelu po prostu musi się podobać każdemu, swietne jedzenie, zakwaterowanie, zabawa, blisko do centrum, prywatna plaża i z leżakami, we wrześniu się za parasole nie płaci, polecam wyjaz do medyny i sousse. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
piękne pokoje, ładnie wyposażone, TV, kablówka, lodówka, suszarka, codziennie sprzątano i aranżacje ładne robiono, był też duży balkon ze stolikiem i krzesełkami.

Wyżywienie
jedzenia dostatek, bezalkoholowe w cenie napoi, ciągle donoszą, owoce, ciasta, lody, pieczywo, różne mięsa, sery, zupy, jajka, przystwaki, po prostu wszystko!

Usługi hoteli
Pracownicy zawsze mili, pomocni, uśmiechnięci.

Plaża
czytsa, piaskowa, w morzu rzęsy, ale to tylko na jesieni. wiem z własnego doświadczenia.

Markéta Mikuličová, 16.04.2009, Data pobytu: 2.9. - 9.9.2008
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: El Kantaoui Center

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

2 zdjęć

Razem: Hotel ładny, super basen i wieczorne programy, przyjemna obsługa. Morze i plaża brudne.

Wstępne podsumowanie
Hotel ładny, super basen i wieczorne programy, przyjemna obsługa. Morze i plaża brudne. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Najpierw mieszkaliśmy w odległej części hotelu, gdzie był spokój. W połowie pobytu musieliśmy się przenieść do głównego budynku. Wyposażenie pokoju było takie samo, jakość również. W drugim pokoju był widok na basen. Codziennie sprzątanie i wymiana ręczników. Panie sprzątaczki miłe, nic nam nie zginęło, zadnego środka na robaki tez nie potrzebowalismy.

Wyżywienie
Pycha, dużo dodatków, sałatek, ciastek. Każdego dnia wybór z kilku rodzajów mięsa, kilka rodzajów makaronu.

Usługi hoteli
Świetne wieczorne programy, każdego dnia coś innego. Dla all inclusive leżaki i materace przy basenie i nad morzem za darmo, dostęp do internetu. Kelnerzy i obsługa czasem dość natrętni, ale kto by wytrzymał tak cały dzień się uśmiechać.

Plaża
Plaża była jedynym minusem na urlopie. Byliśmy na niej tylko raz w ciągu całego pobytu, zeby skorzystać z możliwość uprawiania wodnych sportów. Wszędzie śmieci i bałagan. Droga na plażę również nie była zbyt ładna. Dla all inclusive bar na plaży, który był nieczynny.

Ogólne wrażenie
Urlop był super. Jak przed wyjazdem czytałam opinie no tym hotelu, chciała odwołać wycieczkę, ale cieszę się, że tego nie zrobiłam. Nie miałabym nic przeciwko temu, żeby tam wrócić, tylko mogliby coś zrobić z tą plażą.

Adéla Černá, 24.10.2008, Data pobytu: 30.9. - 10.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Soviva Resort

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

10 zdjęć

Razem: byliśmy mile zaskoczeni i maksymalnie zadowoleni, bardzo dziękujemy

Wstępne podsumowanie
byliśmy mile zaskoczeni i maksymalnie zadowoleni, bardzo dziękujemy Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
nie mieliśmy zastrzeżeń, codziennie mieliśmy czyste ręczniki i poszewki. Nie przesadzamy, naprawdę wzorowy porządek

Wyżywienie
dużo warzyw, mięso także wieprzowe, kazdy mógł wybrać coś dla siebie

Usługi hoteli
bez zastrzeżeń

Plaża
troszkę nie ogarnięta, ale wszyscy starali się utrzymać porządek

Ogólne wrażenie
urlop był spełnieniem naszych marzeń, odpoczęliśmy, nabraliśmy sił, pełen relaks. Polecam wszystkim, którzy lubią spokój

Viera Holečková, 20.10.2008, Data pobytu: 3.10. - 14.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Golf Residence

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

Razem: 9,3 Hotel dobry zarówno na aktywny wypoczynek jak i na spędzenie spokojnych chwil.

  • 9,4 Zakwaterowanie
  • 8,2 Wyżywienie
  • 10 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
Hotel dobry zarówno na aktywny wypoczynek jak i na spędzenie spokojnych chwil. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie całkiem niezłe, do spania to starczyło i aż nadto. I tak najwięcej czasu spędzaliśmy poza pokojem.

Wyżywienie
Jedzenie dobre, ale pod koniec to już nie szło, bo ciągle było to samo.

Usługi hoteli
Usługi hotelu na poziomie i szybka obsługa. Każdy dostanie to, na co ma ochotę.

Plaża
Ładna plaża z leżakami i parasolami za darmo.

Ogólne wrażenie
Chętnie wrócimy do tego hotelu. To był fajny urlop.

Tomáš Frančák, 18.10.2008, Data pobytu: 7.10. - 14.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Club Kantaoui

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (0)

Razem: Hotel jest bardzo ładny, obsługa świetna, super basen, super animatorzy. Morze i plaża brudne, droga do plaży - po prostu brud i smród,...

Wstępne podsumowanie
Hotel jest bardzo ładny, obsługa świetna, super basen, super animatorzy. Morze i plaża brudne, droga do plaży - po prostu brud i smród, aż niesmaczne. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Bylismy w 4 osoby, dwie mamy z dziećmi, dostaliśmy 2 pokoje z jednym kluczem, jeden był super i z widokiem na morze, drugi bez balkonu, z widokiem na ścianę, wc i prysznic brudne i niezdatne do użytku.

Wyżywienie
Smaczne i urozmaicone.

Usługi hoteli
Byłoby super, gdyby nie to, że ginęły nam drobiazgi z pokojów, na przykład spodenki, części piżamy, pomadka, lakier do paznokci i elektryczny środek na insekty.

Plaża
Brudna, tak samo morze, tylko ostatniego dnia było cudownie czyste.

Ogólne wrażenie
Gdyby nie to, że nie zmieniono nam pokoju i gdyby nie kradzieże, byłoby super. Troszkę zepsuło nam to ogólne wrażenie.

Andrea Koubová, 17.10.2008, Data pobytu: 7.10. - 14.10.2008
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Soviva Resort

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

1 2 3 4 5 6

web:need_help

+48 71 769 5682