Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Hammamet - Tunezja

Dodaj własną opinię

Razem: bardzo udany urlop!

Wstępne podsumowanie
bardzo udany urlop! Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Hotel starszawy, ale np. ja takie lubie. Bez szkla, aluminium i sterylnej czystosci. Za to wiele zieleni, familijny klimat i wszystko co niezbedne (niestety bez polskich programow TV). Hotel pieknie polozony, tuz przy plazy i z dobrym dostepem do komunikacji miejskiej.

Wyżywienie
Nie bylem zachwycony, ale wystarczajace. Na sniadanie lepiej wziac swoja kawe. Kolacje urozmaicone i w zupelnosci wystarczajace.

Usługi hoteli
sprzatanie - standart, kelnerzy w porzadku. Mozna im dac dinara czy dwa, ale i bez tego wszystko jest OK

Plaża
piekna, szeroka ze zlocistym piaskiem. W zimie jdnak nie sprzatana. A przeciez nie tylko sie kapiemy, ale i spacerujemy!

Ogólne wrażenie
Bardzo udany urlop. Rezydentka OK. Kompetentna i pomocna. Negatywne oceny, jakie wczesniej czytalem pochodza chyba od malkontentow, ktorzy oczekuja od hotelu 3*, poziomu Ritza lub Hiltona, a od rezydenta by im pomogl wsiasc do autobusu i nosil bagaze.

Marek Milewski, 24.01.2010, Data pobytu: 14.1. - 21.1.2010
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Fourati

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (2)

Razem: 9,6 Zakwaterowanie odpowiadało naszym oczekiwaniom, hotel czysty, duży, pokoje codziennie sprzątane.

  • 10 Zakwaterowanie
  • 8,7 Wyżywienie
  • 9,7 Okolica
  • 10 Cena

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie odpowiadało naszym oczekiwaniom, hotel czysty, duży, pokoje codziennie sprzątane. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
mieliśmy all inclusive, myślę, że każdy miał w czym wybierać.

Usługi hoteli
nie mogliśmy narzekać.

Plaża
5min od hotelu, jexdził busik, ale to nie było daleko.

Ogólne wrażenie
To był mój najlepszy hotel w Tunezji, hotel odpowiedni dla rodziców z dziećmi, młodych, po prostu dla wszystkich!

Klára Růžičková, 09.12.2009, Data pobytu: 23.6. - 3.7.2009
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Hammamet Garden Resort & Spa

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

4 zdjęć

Razem: z urlopu byłam zadowolona całkowicie, na pewno pojadę tam znowu.

Wstępne podsumowanie
z urlopu byłam zadowolona całkowicie, na pewno pojadę tam znowu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Zakwaterowanei było bardzo dobre. Bungalow jest na pewno lepszy niż pokój hotelowy. Codziennie wysprzątane, czysto.

Wyżywienie
Całe jedzenie przyprawione mocno, oferta ciągle taka sama, ale zawsze można zjeść coś innego. każdy coś dla siebie wybierze. warzywa,makarony, albo ziemniaki na różne sposoby.mięsa wszelakie, pełno tortów, piwo, soki, wina. kelnerzy bardzo przyjemni i nienachalni.

Usługi hoteli
Personel bardzo przyjemny,wszyscy pomocni. w ciągu dnia oferują wycieczki, jeśli raz odmówicie, więcej nie nagabują.animatorzy przez caly pobyt troszczą się o was,w ciągu dnia gry, w nocy show.

Plaża
Plaża perfekcyjna, zawsze czysta,wejście bezpośrednio z hotelu.woda płytka aż do boji.ochrona na plaży wypędza handlarzy.

Ogólne wrażenie
z całego pobytu byłam maksymalnie zadowolona i zachwycona. tych 12 dni to i tak malo, naprawdę polecam wszystkim!

Lucie Bačová, 12.10.2009, Data pobytu: 28.9. - 9.10.2009
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Club El Bousten

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (1) Nie (0)

11 zdjęć

Razem: CIESZYMY SIĘ JUŻ NA KOLEJNY POBYT TAM

Wstępne podsumowanie
CIESZYMY SIĘ JUŻ NA KOLEJNY POBYT TAM Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
POKOJE PIĘKNE I CZYSTE CODZIENNIE POSCIELONE ŁÓŻKA I PACHNIAŁO CZYSTOŚCIĄ, NA 5KĘ

Wyżywienie
SNIADANIA GORSZE, ALE RESZTA SUPER, WIELKI WYBÓR OD SAŁATEK PO OWOCE I SŁODKOŚCI, NA 5-KĘ

Usługi hoteli
BARDZO MIŁY I POMOCY PERSONEL, ANIMACJE SUPER, DLA DZIECI I DLA DOROSŁYCH, BARDZO SIĘ NAM PODOBAŁO

Plaża
CZYSTA I ŁADNA

Ogólne wrażenie
BARDZO ZADOWOLENI JESTESMY, NASZEMU SYNKOWI TEŻ SIĘ PODOBAŁO. TROCHĘ SZOK TEMPERATUROWY PO POWROCIE, BO W PRADZE BYŁO 6 STOPNI W NOCY I O MAŁO NIE ZAMARZLIŚMY W SPODENKACH

Anonim, 30.05.2009, Data pobytu: 19.5. - 29.5.2009
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Club El Bousten

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

11 zdjęć

Razem: podobało się nam, ale krótko

Wstępne podsumowanie
podobało się nam, ale krótko Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
mieliśmy ładny pokój z widokiem na morze

Wyżywienie
ciągle to samo, ale da się wytrzymać

Plaża
czysta

Ogólne wrażenie
Bardzo nam psuły wrażenia międzylądowania!

Miluše Messnerová, 20.05.2009, Data pobytu: 27.5. - 3.6.2008
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Les Colombes

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (1) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: Bardzo lubię ten kraj, byłam tam kilka razy, jednak ten all inclusive to było moje wielkie rozczarowanie.

Wstępne podsumowanie
Bardzo lubię ten kraj, byłam tam kilka razy, jednak ten all inclusive to było moje wielkie rozczarowanie. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Pokój mniejszy, starsze meble, łazienka wielka ale brudna.

Wyżywienie
Rozczarowanie, rozczarowanie, rozczarowanie!!! All inclusive to jakieś karteczki, które musicie ciągle nosić przy sobie i pilnować ich. W jadalni to był prawdziwy plac bitwy, na którym rozgrywała się walka o sztućce, kubeczki a jedzenie w kółko to samo. Personal nie grzeszył czystością, powolni, niechętni..wielkie rozczarowanie.

Usługi hoteli
Nie mogliśmy korzystać jednego dnia z basenu...rozgrywały się jakieś igrzyska hotelowe...po porstu koszmar, człowiek zapłaci all inc a później nie może wejść do basenu.

Plaża
Piekna, blisko hotelu, nie ma się czego czepiać...piękny piaseczek aż do morza.

Ogólne wrażenie
All inclusive w ogóle nie odpowiadał swojej cenie.

Helena Přerostová, 21.03.2009, Data pobytu: 20.8. - 31.8.2008
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Les Colombes

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (1) Nie (0)

Razem: ma swoje za i przeciw, niestety więcej tych przeciw...

Wstępne podsumowanie
ma swoje za i przeciw, niestety więcej tych przeciw... Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
w ogóle nie działała klimatyzacja, kiedy ją włączyłam wieczorem to w ogole nie dało się usnąć, poza tym pokój ok, czasami jakieś zwierzątko nas odwiedziło.

Wyżywienie
dobre, ale w kółko to samo...mało owoców, a ja jestem wegetarianinem, więc miałam do wyboru tak 2 dania. O piciu lepiej nie mówić. Stoicie w kolejce żeby nalali wam mały kubeczek, można umrzeć w tym upale.

Usługi hoteli
Aroganccy, raz zostawiłam na łóżku bakszysz, to sprzątacz poczekał na mnie i wyjaśniał, że to za mało..jedynie w porządku byli animatorzy.

Plaża
czysta, piękna,.,.

Ogólne wrażenie
nie opuszczać kompleksu hotelowego, bo od razu się przypałęta pełno kandydatópw do małżeństwa :)))

Anonim, 15.03.2009, Data pobytu: 24.7. - 30.7.2008
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Les Colombes

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: Rewelacyjny hotel.

Wstępne podsumowanie
Rewelacyjny hotel. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Mieliśmy super zakwaterowanie z widokiem na basen. Codziennie sprzątany pokój i świeże kwiaty na łóżku :-)

Wyżywienie
Jedzenie identyczne jak wszędzie w Tunezji.

Usługi hoteli
Wspominam je chętnie, animacje popołudniowe i wieczorowe były superowe, dzięki temu nie nudziłam się. Obsługa też spoko, za bakszysz leżą wam u stóp cały czas.

Plaża
Wprtawdzie dalej od hotelu, ale spacer nikomu nie zaszkodzi, bylismy w sezonie więc posprzątana i w miarę czyste morze.

Kristýna Tůmová, 23.02.2009, Data pobytu: 10.7. - 21.7.2007
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Almaz

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

Razem: Dla mnie i siostry to był pierwszy urlop, więc nie mam możliwości porównania, ale koleżanka, która była z nami była bardzo rozczarowana z...

Wstępne podsumowanie
Dla mnie i siostry to był pierwszy urlop, więc nie mam możliwości porównania, ale koleżanka, która była z nami była bardzo rozczarowana z pobytu w tym hotelu za te pieniądze. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Z zakwaterowania byliśmy zadowoleni tak pół na pół, do spania pokoje super, sejf działał, telewizor niestety nie, ale tego nawet nie musieliśmy w czasie pobytu włączać. Trochę rozczarowała mnie łazienka, która potrzebowałaby rekonstrukcji albo porządnego sprzątania.

Wyżywienie
jedzenie było różnorodne, ale niestety już drugiego dnia stwierdziliśmy, że menu się nie zmienia przez cały tydzień.

Usługi hoteli
Animacje były nastawione tylko na dzieci. Dało się to oglądać tylko raz.

Plaża
Plaża na "europejskie" warunki była straszna, ale na tunezyjskie to był chyba wielki luksus, bardzo mi przeszkadzało, że człowiek leży jak na wysypisku, wszędzie niedopałki papierosów i wielbłądzi kał. Leżaków było dużo, ale wiele z nich w marnym stanie. Muszę zaznaczyć, że oglądaliśmy dzięki znajomym różne prywatne plaże okolicznych hoteli i była to zupełnie inna bajka, czysto, nowe leżaki, naprawdę super.

Ogólne wrażenie
Na urlop do tego hotelu już nie pojadę, ale okolica jest w porządku, więc warto pojechać i wybrać inny hotel. Polecam HOTEL LELLA BAYA. Nasze rozczarowanie rekompensują wspaniałe wrazenia, i mieliśmy wspaniały personal w hotelu, dzięki czemu nasz urlop stał się piękny i niezapomniany.

Magda Kugyelová, 21.02.2009, Data pobytu: 28.8. - 4.9.2008
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Almaz

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

2 zdjęć

Razem: Po **** hotelu spodziewałam się zdecydowanie więcej.

Wstępne podsumowanie
Po **** hotelu spodziewałam się zdecydowanie więcej. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Przeciętnie.

Wyżywienie
Bez rewelacji. Niekończąca sie kolejka przy kolacji.

Usługi hoteli
Obsługa, poza jednym wyjątkiem, była nieuprzejma, niemiła i LENIWA. Jak nie mieliśmy prądu w pokoju to musiałam 3x zgłaszać to na recepcji i tłumaczyć, że prądu nie ma i sam się nie naprawi. Pracownicy tylko na mnie patrzyli z pogardliwymi uśmieszkami. Jak już w końcu pojawił się w naszym pokoju jakiś elektryk, to przez 45 minut odstawiał teatrzyk, jak to ciężko sprawdzić, dlaczego nie ma prądu i potem to naprawić. Aż wreszcie tata się wkurzył, podszedł z nim do bezpieczników, pokazał mu co się stało, i o dziwo, prąd zaraz był. Jeśli im się wydawało, że dostaną pieniądze za to, że mamy światło, to się strasznie rozczarowali. Zdarzyło nam się też przyjść na obiad do zupełnie pustej restauracji (jedzenie było płatne), ale przez 15 minut nikt nawet do nas nie podszedł, bo niby dlaczego obsługa ma sobie gośćmi głowy zawracać...?

Plaża
Morze brudne, pływały w nim obrzydliwe wodorosty.

Ogólne wrażenie
Bardzo rozczarowała mnie obsługa, która powinna zdecydowanie inaczej się zachowywać. Polecam głównie tym osobom, które w ciągu całego pobytu nie będą absolutnie nic potrzebować od pracowników, nawet nie będą liczyły na obsługę barów i restauracji, a do tego wystarcza im kąpiel w basenie.

Hana Řehořová, 29.12.2008, Data pobytu: 15.8.2005 - 29.12.2008
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Almaz

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8

web:need_help

+48 71 769 5682