Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Tunezja

Dodaj własną opinię

Razem: bardzo udany urlop!

Wstępne podsumowanie
bardzo udany urlop! Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Hotel starszawy, ale np. ja takie lubie. Bez szkla, aluminium i sterylnej czystosci. Za to wiele zieleni, familijny klimat i wszystko co niezbedne (niestety bez polskich programow TV). Hotel pieknie polozony, tuz przy plazy i z dobrym dostepem do komunikacji miejskiej.

Wyżywienie
Nie bylem zachwycony, ale wystarczajace. Na sniadanie lepiej wziac swoja kawe. Kolacje urozmaicone i w zupelnosci wystarczajace.

Usługi hoteli
sprzatanie - standart, kelnerzy w porzadku. Mozna im dac dinara czy dwa, ale i bez tego wszystko jest OK

Plaża
piekna, szeroka ze zlocistym piaskiem. W zimie jdnak nie sprzatana. A przeciez nie tylko sie kapiemy, ale i spacerujemy!

Ogólne wrażenie
Bardzo udany urlop. Rezydentka OK. Kompetentna i pomocna. Negatywne oceny, jakie wczesniej czytalem pochodza chyba od malkontentow, ktorzy oczekuja od hotelu 3*, poziomu Ritza lub Hiltona, a od rezydenta by im pomogl wsiasc do autobusu i nosil bagaze.

Marek Milewski, 24.01.2010, Data pobytu: 14.1. - 21.1.2010
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Fourati

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (2)

Razem: POGODA REWELACJA,HOTEL OK ,SUPER UDANE WAKACJE ZA BARDZO PRZYSTĘPNĄ CENE POLECAM

Wstępne podsumowanie
POGODA REWELACJA,HOTEL OK ,SUPER UDANE WAKACJE ZA BARDZO PRZYSTĘPNĄ CENE POLECAM Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
OK

Wyżywienie
OK

Usługi hoteli
SUPER OK ALE TRZEBA DA BAKSZAYSZ

Plaża
TAK SOBIE

Ogólne wrażenie
REWELACJA

Elżbieta Bartela, 12.01.2010, Data pobytu: 2.7. - 14.7.2010
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: El Kantaoui Holidays

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (1)

1 zdjęcia

Razem: 6,7 całkiem ok

  • 8,3 Zakwaterowanie
  • 2,8 Wyżywienie
  • 7,8 Okolica
  • 8 Cena

Zakwaterowanie
całkiem ok Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
kolejki jak w socjaliźmie!!

Usługi hoteli
dobre

Plaża
prześliczna, nie zaszkodzi sprzątanie.

Ogólne wrażenie
ze względu na poziom restauracji złe.

Miloslava Makošová, 12.12.2009, Data pobytu: 27.7. - 7.8.2009
Region: Tunezja Tunezja, Tabarka, Hotel: Sun and Fun Club

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (1)

4 zdjęć

Razem: maksymalnie zadowolony, wyjaz kupiony 4 dni przed wylotem do kompletnie nieznanego hotelu i okolicy, wystarczyło nam HB, na plaży było...

Wstępne podsumowanie
maksymalnie zadowolony, wyjaz kupiony 4 dni przed wylotem do kompletnie nieznanego hotelu i okolicy, wystarczyło nam HB, na plaży było ok.12 osób, reszta miłośnicy basenu.tylko na zejściu do wody pełno kamieni i trzeba mieć buty. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
w hotelu czysto, kilka razy w ciągu dnia sprzątają wokół basenu, pokoje 1x sprzątane, wymiana ręczników, dostawa papieru.

Wyżywienie
bogate, nawet maruda wybierze, mnóstwo owoców, 3-4 rodzaje mięs, dodatki, różny wybór, słodkości.

Usługi hoteli
w całym hotelu wifi, świetni animatorzy.

Plaża
twarda, sucha, piaszczysta.

Ogólne wrażenie
zadowolenie, trzy samotne kobiety w tunezji w nieznanym miejscu...mnóstwo przeżyć, świetny personel, w pobliskim markecie można było płacić kartą. spokojne miejsce blisko morza, tylko dorga z lotniska długa, trwa ok.1,5 h.

Hana Pokorná, 10.12.2009, Data pobytu: 30.6. - 14.7.2009
Region: Tunezja Tunezja, Nabeul, Hotel: Les Pyramides

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

9 zdjęć

Razem: 9,6 Zakwaterowanie odpowiadało naszym oczekiwaniom, hotel czysty, duży, pokoje codziennie sprzątane.

  • 10 Zakwaterowanie
  • 8,7 Wyżywienie
  • 9,7 Okolica
  • 10 Cena

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie odpowiadało naszym oczekiwaniom, hotel czysty, duży, pokoje codziennie sprzątane. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
mieliśmy all inclusive, myślę, że każdy miał w czym wybierać.

Usługi hoteli
nie mogliśmy narzekać.

Plaża
5min od hotelu, jexdził busik, ale to nie było daleko.

Ogólne wrażenie
To był mój najlepszy hotel w Tunezji, hotel odpowiedni dla rodziców z dziećmi, młodych, po prostu dla wszystkich!

Klára Růžičková, 09.12.2009, Data pobytu: 23.6. - 3.7.2009
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel: Hammamet Garden Resort & Spa

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

4 zdjęć

Razem: na to, że ma 2* hotel, wszystko w porządku, jedzenia pełno i duży wybór.

Wstępne podsumowanie
na to, że ma 2* hotel, wszystko w porządku, jedzenia pełno i duży wybór. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
prosty, przed renowacją

Wyżywienie
wspaniałe, wszystkiego pełno, codziennie owoce i ciasta.

Usługi hoteli
w porzadku, poza ręcznikami

Plaża
czysta, piaszczysta

Ogólne wrażenie
na hotel 2* OK. bylam w gorszych.

Kristýna Musílková, 09.12.2009, Data pobytu: 3.7. - 14.7.2009
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Tergui Club

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (1)

8 zdjęć

Razem: 9,7 jak na kwiecień to jeszcze było chłodnawo, wiało w peirwszym tygodniu.

  • 9,7 Zakwaterowanie
  • 10 Wyżywienie
  • 9,7 Okolica
  • 8 Cena

Wstępne podsumowanie
jak na kwiecień to jeszcze było chłodnawo, wiało w peirwszym tygodniu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
śuper, sprzątanie na 5kę.

Wyżywienie
bufety, wspaniale przygotowane jedzenie.

Usługi hoteli
czysto, basen wewnętrzny, ogród wokół hotelu piękny, pełno rozrywek.

Plaża
plaża zaraz za hotelem, bardzo dobrze utrzymana.

Ogólne wrażenie
hotel zdecydowanie polecam, ale dla miłośników kąpieli aż od maja. sklepiki w okolicy.

Jiří Sedláček, 05.12.2009, Data pobytu: 3.4. - 17.4.2009
Region: Tunezja Tunezja, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

18 zdjęć

Razem: 3,5 ładny hotel, ale cenę bym obniżyła! to wcale nie był luksus za taką kasę!!!

  • 1,9 Zakwaterowanie
  • 3,6 Wyżywienie
  • 5,8 Okolica
  • 1 Cena

Wstępne podsumowanie
ładny hotel, ale cenę bym obniżyła! to wcale nie był luksus za taką kasę!!! Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
w porządku

Usługi hoteli
animatorzy świetni

Plaża
strasznie malo leżaków i parasoli, a obcych nie wyrzucali!!! zapakowali się na plażę i gapili na kobiety...

Ogólne wrażenie
do przyjęcia za niższe pieniądze!

Lucie Káninská, 04.12.2009, Data pobytu: 22.6. - 30.6.2009
Region: Tunezja Tunezja, Nabeul, Hotel: Sun Holiday Beach Club

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

4 zdjęć

Razem: przyjemny pobyt

Wstępne podsumowanie
przyjemny pobyt Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
świetne

Wyżywienie
HB - bezbłędne, jedzenie pyszne

Usługi hoteli
perfekcyjne

Plaża
mało koszy na śmieci

Ogólne wrażenie
jestem bardzo zadowolona, polecam.

Magdaléna Doležalová, 25.11.2009, Data pobytu: 6.11. - 13.11.2009
Region: Tunezja Tunezja, Djerba, Hotel: Miramar Djerba

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

Razem: nie jesteśmy wymagający ale to był koszmar, jakiego jeszcze nie doświadczyłam! jeśli kotś zechce żebym wysłała zdjęcia tego koszmaru,...

Wstępne podsumowanie
nie jesteśmy wymagający ale to był koszmar, jakiego jeszcze nie doświadczyłam! jeśli kotś zechce żebym wysłała zdjęcia tego koszmaru, hotel z zewnątrz i wnętrza, prosze pisać na lidkam@seznam.cz i chętnie je wysle dla ostrzeżenia. To był istny koszmar, synek schudł 3 kg., my tylko się zestresowaliśmy. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
koszmar! po przylocie dali nam pokoje gdzies w bungalowach, pleśń, brud, śmeirdzące kołdry, brudne ręczniki, łóżka polowe jak w koszarach, mieliśmy małe dziecko z sobą.

Wyżywienie
porażka! W ciągu 12 dni ciągle to samo. owoców praktycznie nie było, dziecięca stołówka przez cały czas nieczynna. nic dla dzieci nie mieli!!! a jeszcze nas wyrzucali, bo na kilka owoców, które tam mieli ewidentnie była rezerwacja dla Francuzów.

Usługi hoteli
praktycznie żadnych, po 7 dniach nam wymienili prześcieradła, po kilkukrotnych prśbach i podpłaceniu.

Plaża
plaża? czegoś takiego tam nie było, jeśłi nie brać pod uwagę brudnej wody pełnej brudu i śmieci (od zużytych prezerwatyw po butelki, kubki, jedzenie). Żadnych atrakcji, ewentualnie za gruba kasę. Droga na plażę to istny burdel, leżą tam zdechłe psy i odchody.

Ogólne wrażenie
nigdy więcej!!!

Ludmila Tokoliová, 25.11.2009
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel: Soviva Resort

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

7 zdjęć

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

web:need_help

+48 71 769 5682