Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Mallorca - Hiszpania

Dodaj własną opinię

Razem: maly ale wspaniały rodzinny hotel w pięknym miejscu na majorce

Wstępne podsumowanie
maly ale wspaniały rodzinny hotel w pięknym miejscu na majorce Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
wspaniałe

Wyżywienie
pyszna

Usługi hoteli
bardzo dobre,. mały rodzinny hotelik

Plaża
przepiękna, piaszczysta, łagodne zejście do morza

Ogólne wrażenie
wspaniały pobyt!

Edita Cermanová, 25.01.2010, Data pobytu: 28.9. - 5.10.2006
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Valparaiso

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (9) Nie (2)

6 zdjęć

Razem: Przyjemny urlop w spokojnej okolicy.

Wstępne podsumowanie
Przyjemny urlop w spokojnej okolicy. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
hotel leży na wybrzeżu, w dzielnicy rezydencji, widok z tarasów rozciąga się na morze, nasz pokójbył północny a więc nie robił się w nim upał. pokój był miniaturowy, ze prysznicem i wc, wymagałyby remontu, ale działały. sprzątano dobrze, winda ok.w okolicy mnóstwo restauracji.

Wyżywienie
śniadania w formie bufetu, kolacje w hotelu Palma Blanca, na kolacje musieliśmy dochodzić 15 min, ale nie było problemu.

Usługi hoteli
restauracja i bar z przyjemnym personelem,różne atrakcje dla dzieci i dorosłych od rowerów, aut, motorów, autobus.

Plaża
z hotelu ok,2 min, na długą plażę miejską, są prysznice, można wypożyczyć leżaki i parasole.

Ogólne wrażenie
byliśmy zadowoleni, cały wyjazd załatwiliśmy przez internet, organizacja i usługi rezydenta bardzo dobre.

Otakar Vašek, 06.12.2009, Data pobytu: 28.8. - 4.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Pino Mar / Familia

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

3 zdjęć

Razem: bardzo intensywny urlop, chyba w najbardziej imprezowej części Majorki. Wszędzie bary, restauracje, pełno dyskotek, i ogromniaste palmy -...

Wstępne podsumowanie
bardzo intensywny urlop, chyba w najbardziej imprezowej części Majorki. Wszędzie bary, restauracje, pełno dyskotek, i ogromniaste palmy - super. Piekne białe, piaszczyste plaże i promenady. Blisko do stolicy Palma de Mallorca a wszędzie autobusy za grosze. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Super, hotel 9 pięter, tylko wolniejsze windy...pokoje sprzątane prawie codziennie, wymiana ręczników, pokoje z balkonami, krzesełka i stół. Widok na morze, jachty, plażę. Pomimo tego, ze hotel leży bardzo blisko centrum nei było słychać żadnych huków z pobliskich dyskotek.

Wyżywienie
HB, wybór duży, jedyne czego mi brakowało to więcej owoców morza. Poza tym śnaidania bogata, mięs mnóstwo na kolacje, lody, ciasta. Super!

Usługi hoteli
Hotel był super od miejsc do wypoczywania przez basen aż po restaurację.

Plaża
Piaszczysta plaża, zaraz przez ulicę, dookoła mnóstwo sklepików, krótki spacer i można dojść do dzikich miejsc albo na wielkie plaże. na hotwlowej rowerki wodne i disco statek.

Ogólne wrażenie
Intensywny i żywy urlop :-) mało rybek w wodzie i na talerzu :-)) Polecam zdecydowanie młodym ludziom. takie akcje w większej grupie...po prostu idealne miejsce do imprez :-))) Kto tam pojedzie, zrozumie dlaczego.

Kamila Bečicová, 09.11.2009, Data pobytu: 4.9. - 11.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Fergus Tobago

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: W sumie pobyt jak oczekiwałem, pod koniec września 2 dni padało, reszta pobytu cudowana pogoda, na plażach miejsca pełno.

Wstępne podsumowanie
W sumie pobyt jak oczekiwałem, pod koniec września 2 dni padało, reszta pobytu cudowana pogoda, na plażach miejsca pełno. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Dokładnie to czego się spodizewałem i o czym czytałem w recenzjach, wymieniono mi bez problemu wcześniejszy pokój, w sumie byliśmy zadowoleni.

Wyżywienie
klasyczne HB w formie bufeetu, nie jest prawda jak piszą niektórzy, że są tylko ryby, poza wieprzowym i wołowym mięsem było też mięso z królika, wspaniałe.

Usługi hoteli
z usług hotelu nie korzystaliśmy za bardzo, dlatego też wybraliśmy tani 2*hotel, bo po śniadaniu wychodziliśmy z hotelu i wracaliśmy na kolacje, po której znów ruszaliśmy w miasto, hotel był idelany do spania i wzięcia prysznica.poza tym najlepiej dogadać się tam w sposób: połowa zdania po angielsku, połowa po niemiecku :-)

Plaża
plaża przy hotelu nic szczególnego, 5 min dalej jest perfekcyjna plaża Sa Coma.

Ogólne wrażenie
Zdecydowanie bylismy zadowoleni, dla pary bez dziecka hotel idealny, jak będziemy jeździć z dzieckiem to na pewno weźmiemy lepszy hotel, których (3*) jest w okolicy pełno i maja boagty program animacyjny.

Karel Nehybka, 29.09.2009, Data pobytu: 19.9. - 26.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Playamar

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

5 zdjęć

Razem: w momencie naszego przyjazdu już kończył się szczyt sezonu, hotel stoi bezpośrednio na plaży, więc nie trzeba było daleko chodzić żeby...

Wstępne podsumowanie
w momencie naszego przyjazdu już kończył się szczyt sezonu, hotel stoi bezpośrednio na plaży, więc nie trzeba było daleko chodzić żeby się wykąpać,mniejszy basen przy hotelu, a tam leżaki i parasole za darmo. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
hotel starszy, ale dobrze utrzymany i zachowany, pokoje wyposażone standardowo, nie ma klimatyzacji(!) uwaga dla osób wybierających się w sezonie, balkon w każdym pokoju, dobry widok na morze od 3go piętra.Sejf za kaucją 20 e.

Wyżywienie
Kuchnia dobra, kto nie chce codziennie schbowego z kaputstą, to sobie poje.

Usługi hoteli
Personel pracowity i pomocny, zna niemiecki, angielski, sprzatanie i usługi bez zastrzeżeń.

Plaża
plaża publiczna, na samym środku jest rura, z której wycieka jakaś śmierdząca woda z klimatyzacji, za leżaki i parasole bajońskie sumy płacilismy! oceniam na dwóję.

Ogólne wrażenie
W sumie poza plażą poziom odpowiadał cenie, ale nie widzę powodu żeby jechać tam ponownie.

Pavel Sedláček, 29.09.2009, Data pobytu: 12.9. - 20.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Santa Ana

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

3 zdjęć

Razem: Majorka jest ładna, miejsce mieliśmy żywe, głośne, nam bardzo odpowiadało.

Wstępne podsumowanie
Majorka jest ładna, miejsce mieliśmy żywe, głośne, nam bardzo odpowiadało. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
na wyspanie się starczy, odpowiada cenie wycieczki.

Wyżywienie
Pyszności, wspaniała hiszpańska kuchnia, bardzo nam smakowało.

Usługi hoteli
Dobre, zawsze się starają dogadac, pomocni.

Plaża
Piękna, długa, codziennie sprzątana, morze czyste, prysznice, leżaki płatne.

Ogólne wrażenie
Dobre.

Vladimíra Stiaková, 18.09.2009, Data pobytu: 5.9. - 15.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Saga

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (6) Nie (0)

Razem: Byliśmy na Majorce po raz pierwszy, hotel oceniam średnio, bo zapłaciliśy za tzw.superior, a nie było nawet klimatyzacji.

Wstępne podsumowanie
Byliśmy na Majorce po raz pierwszy, hotel oceniam średnio, bo zapłaciliśy za tzw.superior, a nie było nawet klimatyzacji. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
pokoju nie mieliśmy w budynku hotelu, ale nie przeszkadzałoby nam to gdybysmy dodatkowo nie placili dodatkowo za dobry pokój, a ten nie miał klimatyzacji. w apartamencie była łazienka i mały aneks kuchenny.

Wyżywienie
bardzo dobre, uwielbiam ryby, i miałem ich tutaj pod dostatkiem. Lody przez cały dzień. napoje dobre, wino, biale, czerwone, sangria.duży wybór owoców.

Usługi hoteli
czysto, ręczniki wymieniane codziennie, najgorszej wyglądała jadalnia, ale to daltego, że brakowało rąk do pracy.Lobby bar nie był klimatyzowany, mało korzystają z niego klienci.

Plaża
Plaża pięknie zadbana, ale w naszym terminie 2 leżaki i parasol kosztowały 11 euro. Woda przepiękna, czysta. Brakowało na plaży pryszniców.

Ogólne wrażenie
Chętnie wrócę na Majorkę, ale już do innego hotelu, zdjęcia tego hotelu w katalogu nie odpowiadały rzeczywistemu stanu.

Iva Hradilova, 13.09.2009, Data pobytu: 1.8. - 8.8.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Mariant

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

Razem: Udany urlop, dużo zabawy w mieście, sklepiki, można wyjechac na wycieczkę do Palma de Mallorca

Wstępne podsumowanie
Udany urlop, dużo zabawy w mieście, sklepiki, można wyjechac na wycieczkę do Palma de Mallorca Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
hotel odpowiada 3*, czysto, ręczniki wymieniają codziennie, 2x na tydzien pościel, znajduje sie w centrum wydarzeń, dla poszukujących rozrywki idealne! najgorzej jest w pokojach, których okna wychodzą na kolejny hotel.

Wyżywienie
przepyszne, tylko do kolacji płaci się za napoje.

Usługi hoteli
na recepcji 2 pc z internetem - euro za 10 min., wynajem auta oferują za 45 e.na dzień, sejf, dogadać sie raczej można po niemiecku.

Plaża
delikatny piaseczek, plaża czysta, w okolicy McD, Burger King, Interspar.

Ogólne wrażenie
Byliśmy bardzo zadowoleni :-)

Anonim, 13.08.2009, Data pobytu: 1.8. - 9.8.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Mediodia

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

Razem: w żadnym przypadku tego hotelu nie polecam, najgorszy hotel na wybrzeżu, jaki znam. Poza tym to nei tylko moja opinia, ale też miejscowych.

Wstępne podsumowanie
w żadnym przypadku tego hotelu nie polecam, najgorszy hotel na wybrzeżu, jaki znam. Poza tym to nei tylko moja opinia, ale też miejscowych. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
6piętrowy hotel, pokoje praktyczne, łóżko, dostawka, 2 stoliki nocne, szafa, stół, krzesła, tv, ale bez pilota. Mały balkon albo taras, łazienka i wc czyste, pokoje na kartę, ale czasami nie działa, na karte też prąd i klima, sejf w szafie za opłatą.

Wyżywienie
HB lub all inclusive oferują, jedzenie proste i ciągle to samo, w większość półprodukty, smażone w kuchni hotelowej, przekąski biedne, żadnych warzyw i owoców, picie w malutkich szklaneczkach, nie można brać nic na plażę, restaurację wieczorem zamykają o 21:30. jeśli nie zabraliśmy wody do pokoju wcześniej to można było umrzeć z pragnienia.

Usługi hoteli
bardzo wielu kelnerów, w restauracji zbierali szybko, ale uśmiechali się tylko do gości, którzy kupowali dopdatkowo napoje. Najlepsze były sprzataczki, zawsze dały czyste ręczniki, wycierały kurze, pościeliły. porgram wieczorowy był naprawde koszmarny i zaczynał się o 22:00, dwa animatorzy w ciągu dnia nieciekawi.

Plaża
Mała plaża, oddalona od hotelu ok. 300m., to są 4 minutki spaceru, morze piekne, plaża troszę brudna, w weekend przepełniona. Są tam bary, WC, wypożyczlania wodnych pojazdów na pedały, parasole i leżaki za ok. 7 euro na dzień.

Ogólne wrażenie
Za pół ceny mieliśmyten hotel, dlatego wytrzymaliśmy, ale gdybyśmy płacili pełna cenę, żadalibyśmy zmiany hotelu od rezydenta. Urlop to nie tylko hotel, ale ten był naprawdę koszmarny.

Anonim, 24.06.2009, Data pobytu: 14.6. - 21.6.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Vincci Bosc de Mar (ex. Lux)

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

Razem: nigdy wiecej na Majorkę nie pojedziemy, bylismy po raz drugi i ostatni.

Wstępne podsumowanie
nigdy wiecej na Majorkę nie pojedziemy, bylismy po raz drugi i ostatni. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
balkony skierowane w stronę morza, ale pijani angielscy turyści do 3 nad ranem hałasowali, dzieci nie mogły usnąć. jeśli chodzi o pokoje były czyste i sprzatane.

Wyżywienie
koszmar, zepsute. jadalnia brudna, stoły się lepiły, nieumyte sztućce, arbuzy krojone nożem po cebuli, mięsco gniło, chleb na dole koszyczka pleśniał, ze wszystkiego mieliśmy nudności i mały zwymiotował wszystko, nawet kluski z serem! po 2 dniach nie jadl nic innego niz bulke sucha z maslem i ma traume na pol roku po urlopie.

Usługi hoteli
na recepcji niep[rzyjemny czlowiek, tylko romansowal z rezydentka, jadalnie zamknelabym natychmiast, nawet nie chce sobie wyobrazac kuchni, w hotelu przeciag na całego, wszystkie okna i drzwi pootwierane. ale maja marmurowe kafelki...paranoja.

Plaża
piękna

Ogólne wrażenie
hotel widmo...uslugi na 1*, z dziecmi absolutnie odradzam!

Anonim, 23.06.2009, Data pobytu: 24.7. - 4.8.2008
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Samoa

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

1 2 3 4 5

web:need_help

+48 71 769 5682