Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Costa del Maresme - Hiszpania

Dodaj własną opinię

Razem: Najpiękniejszy urlop.

Wstępne podsumowanie
Najpiękniejszy urlop. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Ładny, nowiczesny hotel ***, bardzo przyjemy personel, usługi na wysokim poziomie, jeszcze umilało to nasz urlop nad morzem w Hiszpanii. Każdy pokój duży, z balkonem. Widok na morze, wszędzie czysto, zapach kawiatów i owoców. Jendym słowem wspaniale.

Wyżywienie
Bardzo dużo owoców morza, co dla nas miłośników ryb i frutti di mare było rajem! Poaz tym normalnie drób, schabowe, mnóstwo owoców i wszystko świeże. Wybór był tak wielki, że musielibyśmy zostac miesiąc dłużej żeby wszystkiego spróbować.

Usługi hoteli
Hotel Stella - wspaniały personel, od recepcjonistów po pokojówki. Chętni, mili, poświęcają się, zawsze poradzą i pomogą.

Plaża
Plaże są wielkie, zadbane, kosze na śmieci regularnie opróżniane, są restauracje. Może wg.mnie za mało pryszniców na plazy.

Ogólne wrażenie
Fantastyczne, nie miałam lepszego urlopu.

Anonim, 11.11.2009, Data pobytu: 17.7. - 26.7.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Stella

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: super urlop jak na last minute

Wstępne podsumowanie
super urlop jak na last minute Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
hotel po renowacji, wszystko nowe, piękne, nowoczesne, pokój duży, wc, prysznic.

Wyżywienie
super, żadnych zastrzeżeń.

Usługi hoteli
nie korzystaliśmy

Plaża
wielka, grubszy piasek, ostre zejście do morza, kawałeczek od brzegu już piękna głebia, plaża z rana wysprzątana, do dyspozycji też plaża dla nudystów.

Ogólne wrażenie
super, żadnych problemów, zadowolenie.

Anonim, 04.09.2009, Data pobytu: 25.7. - 1.8.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Catalonia

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

7 zdjęć

Razem: to był jeden z moich najlepszych urlopów, mały przytulny pokoik, wszędzie czysto, fantastyczny widok na morze, wszędzie cicho i spokój :)...

Wstępne podsumowanie
to był jeden z moich najlepszych urlopów, mały przytulny pokoik, wszędzie czysto, fantastyczny widok na morze, wszędzie cicho i spokój :) sangria, wino i oliwki... Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
z zakwaterowaniem nie było problemów, tylko pokój bez balkonu dostaliśmy, wymienili nam go drugiego dnia(w umowie miliśmy balkon), mieliśmy pokój na 7 pietrze z widokiem na morze, to było naprawde cudowne. czysty pokoj, tv, klimatyzacja niestety nie chłodziła, brakowało lodówki choć pisali w katalogu, że jest.

Wyżywienie
jedzenie bardzo dobre i pod dostatkiem.

Usługi hoteli
personel w restauracji był grzeczny i przyjemny.

Plaża
plaża długa i piaskowa, sprzątana rano, tylko leżaki i parasole za 5euro, co uważam jest przesadą. nie było dużo ludzi na plaży, a morze czyściutkie bez żadnych brudów.

Ogólne wrażenie
Był to superurlop za niewielkie pieniądze, bardzo przyjemni pracownicy hotelu, a samo zakwaterowanie wsapniałe i mam bardzo pozytywne wrazenia.

Irena Vimrová, 31.07.2009, Data pobytu: 27.6. - 4.7.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Los Pinos

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

Razem: super wszystko, na pewno zechcę tu wrócić.

Wstępne podsumowanie
super wszystko, na pewno zechcę tu wrócić. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
na oko budynek nie za bardzo, ale pokoje czyste, małe wprawdzie, ale każy z balkonem, codziennie wymiana ręczników.

Wyżywienie
śniadanie w hotelu wspaniałe, wybór mega, luksusowe. Kolacje w hotelu obok, ale to nie przeszkadza, mnóstwo jedzenia.

Usługi hoteli
super, obsługa rewelacyjna, we wszystkim pomogą, i piękny basen!

Plaża
piasek gruby, ale wielka plaża, woda czysta, można poszaleć, tylko nie ma tu prawie żadnych muszelek..

Ogólne wrażenie
super wszystko, na pewno zechcę tu wrócić, nie ma co dodać, super urlop!

Anonim, 17.05.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Bonavista

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

6 zdjęć

Razem: Ładny, mały i rodzinny hotel Bona Vista

Wstępne podsumowanie
Ładny, mały i rodzinny hotel Bona Vista Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Przyjemne zakwaterowanie, ślicze i przytulne pokoje.

Wyżywienie
Jedzenie było pyszne, co dodać...

Usługi hoteli
Bardzo mili ludzie

Plaża
Plaża wprawdzie 250 m., ale czysta a piasek sypki.

Ogólne wrażenie
Nie wiem co dodać, był to wspaniały urlop i wrócę tam.

Jana Tomiková Ml., 15.04.2009, Data pobytu: 14.5. - 21.5.2005
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Bona Vista

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (1) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: Pobyt we wrześniu 2008 w tym miejscu był bardzo udany. Byliśy tam już kilkukrotnie, chętnie jeszcze tam wrócimy.

Wstępne podsumowanie
Pobyt we wrześniu 2008 w tym miejscu był bardzo udany. Byliśy tam już kilkukrotnie, chętnie jeszcze tam wrócimy. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Hotel Mont Rosa ma już swoje lata, jest trochę obskurny, ale całkiem przytulny. Pokoje są wyposażone w trochę przestarzałe sprzęty, mieliśmy szczęście, że dostaliśmy pokój z widokiem na morze i z balkonem. Z drugiej strony hotelu pokoje nie mają widoku na morze ani balkonu, a za hotelem jest jakaś niewykorzystana przestrzeń (pewnie niedługo będzie tam budowa) z górą śmieci. W hotelu mieszkają głównie rosyjskojęzyczni klienci, zaskoczyło nas to, ale nie przeszkadzało.

Wyżywienie
Jedzenie było bardzo smaczne, tylko mało różnorodne, ale tak czy owak zawsze było w czym wybierać, dużo świeżych warzyw.

Usługi hoteli
Nie mamy zastrzeżeń - tylko po przyjeździe (o 2 w nocy) zakwaterowano nas prowizorycznie, zdaniem nocnego recepcjonisty, nie mieli nas na liście, więc ostateczny pokój przydzielono nam dopiero na drugi dzień.

Plaża
Przyjemna, rozległa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, przejście było pod miejską stacją kolejową.

Ogólne wrażenie
Poza opisanymi wyżej nieprzyjemnościami po przyjeździe i długim czekaniem na autobus przy odjeździe na lotnisko, ale byliśmy bardzo zadowoleni i z wczasów i z hotelu.

Lenka Beranová, 12.01.2009, Data pobytu: 6.9. - 13.9.2008
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Mont Rosa

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

5 zdjęć

Razem: Hotel Esplai, który odwiedziłem z bratem i z mamą w roku 2007, znajduje się na wybrzeżu Cost del Maresme w miejscowości Calella.

Wstępne podsumowanie
Hotel Esplai, który odwiedziłem z bratem i z mamą w roku 2007, znajduje się na wybrzeżu Cost del Maresme w miejscowości Calella. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Hotel oferuje zakwaterowanie w dwuosobowych pokojach z możliwością dostawek. My mieliśmy dwuosobowy pokój z jedną dostawką. Każdy pokój ma własną łazienkę. Pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję i balkon, są dość nowocześnie urządzone.

Wyżywienie
Wyżywienie - 2 posiłki w formie bogatego bufetu. Mozna dopłacić do pełnego wyżywienia lub do ALL INCLUSIVE, który obejmuje śniadania, obiady, kolacje i przez cały dzień, od 10:00 do 24:00 ciepłe i zimne, bezalkoholowe i alkoholowe napoje (piwo, wino, lokalne trunki) i przekąski (hamburgery, pizza, frytki...). My wykupiliśmy pełne wyżywienie. Wybór dań był naprawdę bardzo bogaty i nie było dania, które by nam nie smakowało.

Usługi hoteli
Do tego trzygwiazdkowego hotelu należy hotelowy basen i dwa jacuzzi, do tego bar, jadalnia i dyskoteka z cowieczornym programem. We wspólnym pomieszczeniu można zagrać w bilard albo spędzić czas przed komputerem. Hotel oferuje mnóstwo animacji np. wodny aerobik, siatkówkę...

Plaża
Hotel znajduje się ok. 250 m od plaży. Plaża jest piaszczysta i szeroka. Jej długośc przekracza 3 kilometry. Na południowym końcu jest dzikie skaliste wybrzeże z małymi plażami, które z uwielbieniem odwiedzają nudyści.

Ogólne wrażenie
Ten hotel był dobry pod każdym względem i gdybym mógł oceniać, zdecydowanie dałbym 5, bo był powyżej naszych oczekiwań. Mogę szczerze polecić :-D

Anonim, 08.01.2009, Data pobytu: 29.6. - 8.7.2007
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Esplai

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: 8,7 Fajne wczasy, droga do Hiszpanii była luksusowa.. każdy miał ze 4 siedzenia dla siebie - jechało nas mało. Droga z powrotem była...

  • 8,7 Zakwaterowanie
  • 9,2 Wyżywienie
  • 8,2 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
Fajne wczasy, droga do Hiszpanii była luksusowa.. każdy miał ze 4 siedzenia dla siebie - jechało nas mało. Droga z powrotem była tragiczna, pełny autobus, zero tlenu - zgroza. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Super, bardzo rodzinna atmosfera!

Wyżywienie
Na śniadanie w kółko to samo, za to kolacje rozmaite.

Plaża
Byliśmy poza sezonem, więc było pełno miejsca, luzik. Żaden prysznic na plaży nie działa.. a szkoda.

Ogólne wrażenie
Wczasy super, pojechałabym tam znowu, ale nigdy więcej autobusem... 20 h to zdecydowanie za dużo!

Pavla Brancová, 06.10.2008, Data pobytu: 26.9. - 5.10.2008
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Merce

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

Razem: Generalnie super wczasy, tylko na kąpiel już troszkę za zimno.

Wstępne podsumowanie
Generalnie super wczasy, tylko na kąpiel już troszkę za zimno. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
w formie szwedzkiego stołu, urozmaicone menu

Ogólne wrażenie
super :)

Zdeňka Mojdlová, 28.09.2008, Data pobytu: 20.9. - 27.9.2008
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Boix Mar

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

5 zdjęć

Razem: 8,3 Ogólne wrażenie mamy dobre, trzeba liczyć się z tym, że we wrześniu w tym hotelu jest 95% emerytów. Byliśmy bardzo zadowoleni z usług...

  • 6,9 Zakwaterowanie
  • 7,8 Wyżywienie
  • 10 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
Ogólne wrażenie mamy dobre, trzeba liczyć się z tym, że we wrześniu w tym hotelu jest 95% emerytów. Byliśmy bardzo zadowoleni z usług biura INVIA. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Pokój w którym mieszkaliśmy był dość ubogi, ale za to bardzo czysty.

Wyżywienie
Jak na ta kategorię to brakowało trochę więcej dodatków do dań.

Usługi hoteli
Dobre

Plaża
Śliczna i czyściutka

Ogólne wrażenie
Dobre

Ivan Melich, 25.09.2008, Data pobytu: 13.9. - 20.9.2008
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Espanya

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

1 2

web:need_help

+48 71 769 5682