Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Hiszpania

Dodaj własną opinię

Razem: maly ale wspaniały rodzinny hotel w pięknym miejscu na majorce

Wstępne podsumowanie
maly ale wspaniały rodzinny hotel w pięknym miejscu na majorce Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
wspaniałe

Wyżywienie
pyszna

Usługi hoteli
bardzo dobre,. mały rodzinny hotelik

Plaża
przepiękna, piaszczysta, łagodne zejście do morza

Ogólne wrażenie
wspaniały pobyt!

Edita Cermanová, 25.01.2010, Data pobytu: 28.9. - 5.10.2006
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Valparaiso

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (1)

6 zdjęć

Razem: 8,6 świetne miejsce, dobre jedzeinie, zakwaterowanie odpowiadające cenie, plaża przewspaniała.

  • 7,6 Zakwaterowanie
  • 8,2 Wyżywienie
  • 10 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
świetne miejsce, dobre jedzeinie, zakwaterowanie odpowiadające cenie, plaża przewspaniała. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
dobre

Wyżywienie
świetne

Usługi hoteli
w porządku

Plaża
wspaniała

Ogólne wrażenie
w sumie dobre pod każdym względem.

Nikola Honova, 14.12.2009, Data pobytu: 14.8. - 23.8.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa Brava, Hotel: Raco D´en Pepe

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (0)

5 zdjęć

Razem: Przyjemny urlop w spokojnej okolicy.

Wstępne podsumowanie
Przyjemny urlop w spokojnej okolicy. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
hotel leży na wybrzeżu, w dzielnicy rezydencji, widok z tarasów rozciąga się na morze, nasz pokójbył północny a więc nie robił się w nim upał. pokój był miniaturowy, ze prysznicem i wc, wymagałyby remontu, ale działały. sprzątano dobrze, winda ok.w okolicy mnóstwo restauracji.

Wyżywienie
śniadania w formie bufetu, kolacje w hotelu Palma Blanca, na kolacje musieliśmy dochodzić 15 min, ale nie było problemu.

Usługi hoteli
restauracja i bar z przyjemnym personelem,różne atrakcje dla dzieci i dorosłych od rowerów, aut, motorów, autobus.

Plaża
z hotelu ok,2 min, na długą plażę miejską, są prysznice, można wypożyczyć leżaki i parasole.

Ogólne wrażenie
byliśmy zadowoleni, cały wyjazd załatwiliśmy przez internet, organizacja i usługi rezydenta bardzo dobre.

Otakar Vašek, 06.12.2009, Data pobytu: 28.8. - 4.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Pino Mar / Familia

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

3 zdjęć

Razem: Najpiękniejszy urlop.

Wstępne podsumowanie
Najpiękniejszy urlop. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Ładny, nowiczesny hotel ***, bardzo przyjemy personel, usługi na wysokim poziomie, jeszcze umilało to nasz urlop nad morzem w Hiszpanii. Każdy pokój duży, z balkonem. Widok na morze, wszędzie czysto, zapach kawiatów i owoców. Jendym słowem wspaniale.

Wyżywienie
Bardzo dużo owoców morza, co dla nas miłośników ryb i frutti di mare było rajem! Poaz tym normalnie drób, schabowe, mnóstwo owoców i wszystko świeże. Wybór był tak wielki, że musielibyśmy zostac miesiąc dłużej żeby wszystkiego spróbować.

Usługi hoteli
Hotel Stella - wspaniały personel, od recepcjonistów po pokojówki. Chętni, mili, poświęcają się, zawsze poradzą i pomogą.

Plaża
Plaże są wielkie, zadbane, kosze na śmieci regularnie opróżniane, są restauracje. Może wg.mnie za mało pryszniców na plazy.

Ogólne wrażenie
Fantastyczne, nie miałam lepszego urlopu.

Anonim, 11.11.2009, Data pobytu: 17.7. - 26.7.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa del Maresme, Hotel: Stella

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: bardzo intensywny urlop, chyba w najbardziej imprezowej części Majorki. Wszędzie bary, restauracje, pełno dyskotek, i ogromniaste palmy -...

Wstępne podsumowanie
bardzo intensywny urlop, chyba w najbardziej imprezowej części Majorki. Wszędzie bary, restauracje, pełno dyskotek, i ogromniaste palmy - super. Piekne białe, piaszczyste plaże i promenady. Blisko do stolicy Palma de Mallorca a wszędzie autobusy za grosze. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Super, hotel 9 pięter, tylko wolniejsze windy...pokoje sprzątane prawie codziennie, wymiana ręczników, pokoje z balkonami, krzesełka i stół. Widok na morze, jachty, plażę. Pomimo tego, ze hotel leży bardzo blisko centrum nei było słychać żadnych huków z pobliskich dyskotek.

Wyżywienie
HB, wybór duży, jedyne czego mi brakowało to więcej owoców morza. Poza tym śnaidania bogata, mięs mnóstwo na kolacje, lody, ciasta. Super!

Usługi hoteli
Hotel był super od miejsc do wypoczywania przez basen aż po restaurację.

Plaża
Piaszczysta plaża, zaraz przez ulicę, dookoła mnóstwo sklepików, krótki spacer i można dojść do dzikich miejsc albo na wielkie plaże. na hotwlowej rowerki wodne i disco statek.

Ogólne wrażenie
Intensywny i żywy urlop :-) mało rybek w wodzie i na talerzu :-)) Polecam zdecydowanie młodym ludziom. takie akcje w większej grupie...po prostu idealne miejsce do imprez :-))) Kto tam pojedzie, zrozumie dlaczego.

Kamila Bečicová, 09.11.2009, Data pobytu: 4.9. - 11.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Fergus Tobago

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

1 zdjęcia

Razem: W Hiszpanii bardzo nam się podobało w zeszłym roku i pojechaliśmy znowu.

Wstępne podsumowanie
W Hiszpanii bardzo nam się podobało w zeszłym roku i pojechaliśmy znowu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Hotel składal się z dwóch budynków, pokoje czyste i z klimatyzacją. mieszkaliśmy w niższym budynku na 14 pietrze. wyższy budynek miał 43 piętra.hotel miał 2 duże baseny, jeden dla dzieci, drugi z wodospadem i jacuzzi. Leżaki i parasole nad basenami za darmo.

Wyżywienie
Jedzenie bardzo dobre. duży wybór.

Usługi hoteli
bylismy bardzo zadowoleni, codziennie sprzatane, wymiana ręczników, mieliśmy tv i lodówkę. Klimatyzacja i balkon, gdzie dało się wysuszyć rzeczy.

Plaża
do plaży tak z 300m., cieplutko, w okolicy restauracje i bufety gdzie można kupić jedzenie.

Ogólne wrażenie
wspaniałe, hotel bardzo dobry, usługi na poziomie, w okolicy wszystko czego potrzebuje turysta, który nie chce wyłącznie leżeć na plaży. zoo, aquapark, delfinarium, galeria handlowa, wesole miasteczko.

Alexander Pálkovács, 26.10.2009, Data pobytu: 25.7. - 8.8.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa Blanca, Hotel: Grand Hotel Bali

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (11) Nie (3)

Razem: Dla tych, którzy lubią duze miejsca z nocnym zyciem - idealnie.

Wstępne podsumowanie
Dla tych, którzy lubią duze miejsca z nocnym zyciem - idealnie. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Pokoje czyste, jakość, rozmiar i wyposażenie odpowiadało cenie. Mieliśmy balkon nie na podwórko na szczęście, bo tam trwała impreza co wieczór i było dość głośno. Mieliśmy spokój.

Wyżywienie
Mogło być bardziej różnorodne, ale i tak dało się coś wybrać. Przy kolacji bardzo nam odpowiadały dania gotowe, również sosy.

Usługi hoteli
W holu głównym można podlączyć się za darmo na wifi, hasła na recepcji.

Plaża
Na obie plazy to kawałek, ale spoko.

Ogólne wrażenie
Jeśli nie przeszkadza wam duży, głośny kurort, ktory żyje całą noc, lubią się zabawić nie płacąc horrendalnych kwot, to miejsce jest idelane.

David Dee Nesiba, 09.10.2009, Data pobytu: 19.9. - 26.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa Brava, Hotel: Samba

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (0)

Razem: Zakwaterowanie dobre, pomieszczenia czyste.byliśmy zadowoleni.

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie dobre, pomieszczenia czyste.byliśmy zadowoleni. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
Dobre, ale powtarzało się.

Usługi hoteli
Podłączenie do internetu drogie, pozostałe usługi na bardzo dobrym poziomie.

Plaża
Plaża była dostępna, czysta,dość drogie wypożyczenie leżaków i parasoli.

Ogólne wrażenie
W czasie pobytu w ośrodku najbardziej się nam podobała promenada i plaża, ciewkawe wycieczki fakultatywne, byliśmy na Gibraltarze.

Harant Josef, 07.10.2009, Data pobytu: 17.9. - 27.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Costa Del Sol, Hotel: Las Palomas

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

Razem: W sumie pobyt jak oczekiwałem, pod koniec września 2 dni padało, reszta pobytu cudowana pogoda, na plażach miejsca pełno.

Wstępne podsumowanie
W sumie pobyt jak oczekiwałem, pod koniec września 2 dni padało, reszta pobytu cudowana pogoda, na plażach miejsca pełno. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Dokładnie to czego się spodizewałem i o czym czytałem w recenzjach, wymieniono mi bez problemu wcześniejszy pokój, w sumie byliśmy zadowoleni.

Wyżywienie
klasyczne HB w formie bufeetu, nie jest prawda jak piszą niektórzy, że są tylko ryby, poza wieprzowym i wołowym mięsem było też mięso z królika, wspaniałe.

Usługi hoteli
z usług hotelu nie korzystaliśmy za bardzo, dlatego też wybraliśmy tani 2*hotel, bo po śniadaniu wychodziliśmy z hotelu i wracaliśmy na kolacje, po której znów ruszaliśmy w miasto, hotel był idelany do spania i wzięcia prysznica.poza tym najlepiej dogadać się tam w sposób: połowa zdania po angielsku, połowa po niemiecku :-)

Plaża
plaża przy hotelu nic szczególnego, 5 min dalej jest perfekcyjna plaża Sa Coma.

Ogólne wrażenie
Zdecydowanie bylismy zadowoleni, dla pary bez dziecka hotel idealny, jak będziemy jeździć z dzieckiem to na pewno weźmiemy lepszy hotel, których (3*) jest w okolicy pełno i maja boagty program animacyjny.

Karel Nehybka, 30.09.2009, Data pobytu: 19.9. - 26.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Playamar

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

5 zdjęć

Razem: w momencie naszego przyjazdu już kończył się szczyt sezonu, hotel stoi bezpośrednio na plaży, więc nie trzeba było daleko chodzić żeby...

Wstępne podsumowanie
w momencie naszego przyjazdu już kończył się szczyt sezonu, hotel stoi bezpośrednio na plaży, więc nie trzeba było daleko chodzić żeby się wykąpać,mniejszy basen przy hotelu, a tam leżaki i parasole za darmo. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
hotel starszy, ale dobrze utrzymany i zachowany, pokoje wyposażone standardowo, nie ma klimatyzacji(!) uwaga dla osób wybierających się w sezonie, balkon w każdym pokoju, dobry widok na morze od 3go piętra.Sejf za kaucją 20 e.

Wyżywienie
Kuchnia dobra, kto nie chce codziennie schbowego z kaputstą, to sobie poje.

Usługi hoteli
Personel pracowity i pomocny, zna niemiecki, angielski, sprzatanie i usługi bez zastrzeżeń.

Plaża
plaża publiczna, na samym środku jest rura, z której wycieka jakaś śmierdząca woda z klimatyzacji, za leżaki i parasole bajońskie sumy płacilismy! oceniam na dwóję.

Ogólne wrażenie
W sumie poza plażą poziom odpowiadał cenie, ale nie widzę powodu żeby jechać tam ponownie.

Pavel Sedláček, 29.09.2009, Data pobytu: 12.9. - 20.9.2009
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel: Santa Ana

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (4) Nie (0)

3 zdjęć

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

web:need_help

+48 71 769 5682