Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli

Dodaj własną opinię

Razem: maly ale wspaniały rodzinny hotel w pięknym miejscu na majorce

Wstępne podsumowanie
maly ale wspaniały rodzinny hotel w pięknym miejscu na majorce Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
wspaniałe

Wyżywienie
pyszna

Usługi hoteli
bardzo dobre,. mały rodzinny hotelik

Plaża
przepiękna, piaszczysta, łagodne zejście do morza

Ogólne wrażenie
wspaniały pobyt!

Edita Cermanová, 24.01.2010, Data pobytu: 27.9. - 4.10.2006
Region: Hiszpania Hiszpania, Mallorca, Hotel:Valparaiso

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (0)

6 zdjęć

Valparaiso, Mallorca, Hiszpania Edita Cermanová 2010-01-24 Hotel Valparaiso ****

Razem: chętnie jeździmy na wyspy kanaryjskie ogrzać się w zimie

Wstępne podsumowanie
chętnie jeździmy na wyspy kanaryjskie ogrzać się w zimie Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
piękne, tuż nad morzem

Wyżywienie
bardzo dobre i duży wybór, dania miejscowe pyszne.

Usługi hoteli
na poziomie

Plaża
bezpośrednio przy hotelu, czarny piasek

Ogólne wrażenie
przyjemnie!

Edita Cermanová, 24.01.2010, Data pobytu: 14.1. - 21.1.2009
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Teneryfa, Hotel:Tenerife Tour

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (10) Nie (0)

4 zdjęć

Tenerife Tour, Teneryfa, Wyspy Kanaryjskie Edita Cermanová 2010-01-24 udany wyjazd

Razem: wspaniały urlop, w cudnym miejscu.

Wstępne podsumowanie
wspaniały urlop, w cudnym miejscu. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
wspaniale apartamenty

Wyżywienie
barrdzo dobre, mnóstwo wszystkiego

Usługi hoteli
na poziomie, bez zastrzeżeń

Plaża
czarna, piaszczysta, 10 m od hotelu

Ogólne wrażenie
bardzo piękny hotel w ślicznym miejscu, polecam!

Edita Cermanová, 24.01.2010
Region: Wyspy Kanaryjskie Wyspy Kanaryjskie, Gran Canaria, Hotel:Paradise Lago Taurito

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (2)

3 zdjęć

Paradise Lago Taurito, Gran Canaria, Wyspy Kanaryjskie Edita Cermanová 2010-01-24 super!

Razem: bardzo udany urlop!

Wstępne podsumowanie
bardzo udany urlop! Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Hotel starszawy, ale np. ja takie lubie. Bez szkla, aluminium i sterylnej czystosci. Za to wiele zieleni, familijny klimat i wszystko co niezbedne (niestety bez polskich programow TV). Hotel pieknie polozony, tuz przy plazy i z dobrym dostepem do komunikacji miejskiej.

Wyżywienie
Nie bylem zachwycony, ale wystarczajace. Na sniadanie lepiej wziac swoja kawe. Kolacje urozmaicone i w zupelnosci wystarczajace.

Usługi hoteli
sprzatanie - standart, kelnerzy w porzadku. Mozna im dac dinara czy dwa, ale i bez tego wszystko jest OK

Plaża
piekna, szeroka ze zlocistym piaskiem. W zimie jdnak nie sprzatana. A przeciez nie tylko sie kapiemy, ale i spacerujemy!

Ogólne wrażenie
Bardzo udany urlop. Rezydentka OK. Kompetentna i pomocna. Negatywne oceny, jakie wczesniej czytalem pochodza chyba od malkontentow, ktorzy oczekuja od hotelu 3*, poziomu Ritza lub Hiltona, a od rezydenta by im pomogl wsiasc do autobusu i nosil bagaze.

Marek Milewski, 22.01.2010, Data pobytu: 13.1. - 20.1.2010
Region: Tunezja Tunezja, Hammamet, Hotel:Fourati

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (3) Nie (1)

Fourati, Hammamet, Tunezja Marek Milewski 2010-01-22 piekny urlop

Razem: 9,7 Residence Gloria znajduje się na końcu pięknej wioski Varena, Val di Fiemme/Cavalese. zakwaterowanie bardzo przytulne, właściciele...

  • 10 Zakwaterowanie
  • 8 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
Residence Gloria znajduje się na końcu pięknej wioski Varena, Val di Fiemme/Cavalese. zakwaterowanie bardzo przytulne, właściciele przyjemni, na narty jeździ się do Alpe Cermis Pokaż pełną recenzję

Jiřina Kozáková, 18.01.2010, Data pobytu: 8.1. - 15.1.2010
Region: Włochy Włochy, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel:Residence Gloria (Varena)

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

3 zdjęć

Residence Gloria (Varena), Val di Fiemme/Obereggen, Włochy Jiřina Kozáková 2010-01-18 9.7 1 10 Residence Gloria

Razem: 9,1 hotel bardzo dobrej jakości

  • 10 Zakwaterowanie
  • 9,2 Wyżywienie
  • 6,3 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
hotel bardzo dobrej jakości Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
dobra jakość

Wyżywienie
miły personal, jedzenie odpowiada ofercie

Usługi hoteli
wielki basen zamknięty, sauna, sala gier (ping pong, mini piłka nożna),

Ogólne wrażenie
bardzo dobre

František Čulík, 18.01.2010, Data pobytu: 8.1. - 15.1.2010
Region: Włochy Włochy, Arabba/Marmolada, Hotel:Tyrolia

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

4 zdjęć

Tyrolia, Arabba/Marmolada, Włochy František Čulík 2010-01-18 9.1 1 10 Dolomity, Malga Ciapela (Marmolada), Hotel Tyrolia

Razem: POGODA REWELACJA,HOTEL OK ,SUPER UDANE WAKACJE ZA BARDZO PRZYSTĘPNĄ CENE POLECAM

Wstępne podsumowanie
POGODA REWELACJA,HOTEL OK ,SUPER UDANE WAKACJE ZA BARDZO PRZYSTĘPNĄ CENE POLECAM Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
OK

Wyżywienie
OK

Usługi hoteli
SUPER OK ALE TRZEBA DA BAKSZAYSZ

Plaża
TAK SOBIE

Ogólne wrażenie
REWELACJA

Elżbieta Bartela, 11.01.2010, Data pobytu: 1.7. - 13.7.2010
Region: Tunezja Tunezja, Port El Kantaoui, Hotel:El Kantaoui Holidays

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (8) Nie (0)

1 zdjęcia

El Kantaoui Holidays, Port El Kantaoui, Tunezja Elżbieta Bartela 2010-01-11 super wakacje

Razem: 8,3 Byliśmy w Egipcie po raz pierwszy, i wybór hotelu był rewelacyjny, jesteśmy bardzo zadowoleni, pogoda była wspaniała, niebo ciągle...

  • 9,7 Zakwaterowanie
  • 9 Wyżywienie
  • 6,3 Okolica
  • 8 Cena

Wstępne podsumowanie
Byliśmy w Egipcie po raz pierwszy, i wybór hotelu był rewelacyjny, jesteśmy bardzo zadowoleni, pogoda była wspaniała, niebo ciągle bezchmurne, niebieskie, temperatury między 25-27 w cieniu, morze 26 st., basen 30. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
świetne, odpowiadało 5* w 100%, mnóstwo miejsca, weranda, klimatyzacja, czajnik, woda codziennie dopełniana, sprzątanie prezcyzyjne, wymiana reczników i pościeli codziennie.

Wyżywienie
różnorodne, zawsze mieliśmy co jeść, do wyboru do koloru. wszystko dobre, do tego białe, czerwone, różowe wino, piwo też dobre.

Usługi hoteli
totalnie zadowoleni, zawsze spotykaliśmy się z bardzo przyjemnym podejściem.

Plaża
koralowa, pełna życia podmorskiego.

Ogólne wrażenie
jesteśmy bardzo zadowoleni, termin super, hotel świetny, po raz pierwszy w Egipcie i wrażenia wsapniałe, jeden z najlepszych urlopów.

Nelly Bajgarová, 04.01.2010, Data pobytu: 21.12.2009 - 1.1.2010
Region: Egipt Egipt, Marsa Alam, Hotel:Resta Grand Resort

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (7) Nie (2)

7 zdjęć

Resta Grand Resort, Marsa Alam, Egipt Nelly Bajgarová 2010-01-04 8.3 1 10 Resta Grand Resort 22.12. - 2.1.2010

Razem: super zimowy wyjazd w absolutnym ciepełku z mnóstwem rumu :o)

Wstępne podsumowanie
super zimowy wyjazd w absolutnym ciepełku z mnóstwem rumu :o) Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
czyste, piękne pokoje w 3piętrowych budynkach.

Wyżywienie
jedzenie pyszne, zadnych problemów żołądkowych, różnorodne, tylko za mało warzyw

Usługi hoteli
mnóstwo basenów, jacuzzi, bar przy basenie, minigolf, tenis, petangue.

Plaża
plaża piaszczysta, piękny piaseczek, niestety zapomniałyśmy go trochę zabrać do domu, morze całkiem duże fale, nie za dobre dla małych dzieci.

Ogólne wrażenie
super i polecam na złapanie wiatru w żagle.

Martin Tejnecký, 03.01.2010, Data pobytu: 18.12.2009 - 29.12.0209
Region: Dominikana Dominikana, Punta Cana, Hotel:Grand Paradise Bavaro

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (2) Nie (0)

3 zdjęć

Grand Paradise Bavaro, Punta Cana, Dominikana Martin Tejnecký 2010-01-03 Święta na Dominikanie

Razem: 9,7 odpoczynek, piekna okolica

  • 10 Zakwaterowanie
  • 8,8 Wyżywienie
  • 10 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
odpoczynek, piekna okolica Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
rodzinnie i czysto

Wyżywienie
dobre, porcje wielkie, tylko sniadanie troche jednolite, owoce pod dostatkiem

Usługi hoteli
mily personel bardzo

Plaża
w naszym miejscu czysta, blisko sklepiki, odpowiadalo nam to.

Ogólne wrażenie
udany urlop wraz z wycieczkami.

Jana Kašparová, 19.12.2009, Data pobytu: 10.7. - 21.7.2009
Region: Grecja Grecja, Korfu, Hotel:Ipsos Beach

Czy ta recenzja była pomocna? Tak (5) Nie (0)

1 zdjęcia

Ipsos Beach, Korfu, Grecja Jana Kašparová 2009-12-19 9.7 1 10 swietnie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

web:need_help

+48 71 769 5682