Opinie naszych klientów i ich recenzje hoteli
Nesebar - Bułgaria

Dodaj własną opinię

08.09.2009 - Jiří Pouzar - Przeczytano: 2753× - Data pobytu: 20.6. - 1.7.2009

  • Razem: ?

Wstępne podsumowanie
Byliśmy zadowoleni z wszystkiego, poza tym jedzeniem. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
hotel jest nowy, 3 lata, nowoczesny, usługi na poziomie, pokój dobrze wyposażony, przestronny. Mieliśmy 3cie piętro, widok na morze i park, zadowolenie, korzystaliśmy albo z basenu albo chodziliśmy na plażę.

Wyżywienie
Dla niektórych to była katastrofa, dla mniej wymagających uszło. nie było niczego dla dzieci, a było wiele dzieciaków w hotelu. Wybór mały, raczej polecam jedzenie na mieście. W tym na pewno ma hotel wiele do nadrobienia.

Usługi hoteli
hotel ładny, nowy i usługi na poziomie, personel całkiem pomocny, nie widzieliśmy różnicy porównując z Grekami. Był posprzątane, ręczniki zawsze czyste.

Plaża
Plaża blisko, leżaki za opłatą.

Ogólne wrażenie
Wrażenie ogólne dobre, nie ma tam palm, ale pachną lipy, które kwitną właśnie pod koniec czerwca. Małe dzieci zostawcie w domu, to nie jest miejsce dla nich. Mamy tylko chowaja je przed słońcem i wiozą tak samo białe do domu, jak przyjechały.

Vigo, Nesebar, Bułgaria Jiří Pouzar 2009-09-08 udany urlop, ładny hotel, ale to jedzenie...

06.09.2007 - Alena Jílková - Przeczytano: 3545× - Data pobytu: 29.8. - 18.8.2007

  • Razem: 9,3
  • 9,2 Zakwaterowanie
  • 10 Wyżywienie
  • 9,2 Okolica
  • 10 Cena

Wstępne podsumowanie
Urlop spełnił nasze oczekiwania. Pogoda była również OK. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Odpowiednie – wszystko potrzebne było do dyspozycji, lecz nic na więcej. Ułożenie pokoju było trochę niepraktyczne, lecz dla przenocowania i poobiedniej sjesty zupełnie wystarczające.

Wyżywienie
Jedliśmy w miejscowych restauracjach i fastfoodach + zakupy w sklepach – 100% zadowolenie.

Usługi hoteli
Bez zarzutów, porządek itp. w porządku.

Plaża
Idealna dla dzieci, więcej turystów lubiących czystość by nie przeszkadzała (wszędzie obecne śmieci), ale inaczej w porządku – słoneczniki, leżaki, przekąski po ręce, można zostawić rzeczy relatywnie bez doglądu...

Ogólne wrażenie
Bardzo dobry. Uwaga – musieliśmy skorzystać z usług lekarza – był bardzo ochotny, kuracja skuteczna. Delegaci pomogli i doradziły.

Lilija, Nesebar, Bułgaria Alena Jílková 2007-09-06 9.3 1 10 ocena

27.08.2007 - Stanislav Mertlík - Przeczytano: 3804× - Data pobytu: 19.8. - 12.8.2007

  • Razem: 5,7
  • 7,1 Zakwaterowanie
  • 8 Wyżywienie
  • 4,2 Okolica
  • 1 Cena

Wstępne podsumowanie
Widać, że chodzi o wybrzeże, gdzie dopiero się wszystko buduje, za 5 lat będzie lepiej. Pokaż pełną recenzję

Zakwaterowanie
Wielki pokój (+), prysznic nie jest oddzielony od pozostałych części łazienki (-)

Wyżywienie
Wycieczka bez wyżywienia, miejscowe restauracje, szczególnie w Ravdzie OK

Plaża
Plaża OK, morze pełne glonów i meduz zwłaszcza pierwsze cztery dni (w porównaniu z morzem na Słonecznym Wybrzeżu w tą samą porę całkiem brudne, lecz SW to 150min. Jazdy autokarem)

Ogólne wrażenie
Nie było tak źle, ale specjalnie nie polecam. Słoneczne Wybrzeże jest o parę klas wyżej.

Kopakabana, Nesebar, Bułgaria Stanislav Mertlík 2007-08-27 5.7 1 10 Kopakabana

04.12.2006 - Petr Havránek - Przeczytano: 4089× - Data pobytu: 13.8. - 6.8.2006

  • Razem: 8,8
  • 8,2 Zakwaterowanie
  • 9,6 Wyżywienie
  • 8,7 Okolica

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie było na dobrym poziomie, penzion po remoncie, w spokojnym miejscu, prawda jest taka, że okolica Wybrzeża Słoniecznego jest bardzo hałasna, ale z tym jest trzeba liczyć. Idzie mi o różne dyskoteki, które są po prostu wszędzie. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
Korzystałem z restauracji, jedzenie było na dobrym poziomie, ceny dobre.

Usługi hoteli
Nie zdarzyło mi się że bym się na pokoju spotkał z personelem, ale zawsze po mym powrotu było zawsze posprzątano. Tak by to miało być.

Plaża
Plaża była piasczysta, posprzątana, czasem się objawiły morszczyna, ale nie był problem się usunąć dalej, gdzie nie były.

Ogólne wrażenie
Z wakacji, które zakupiłem za pośrednictwem Państwa, byłem zadowolony.

Pension Panorama, Nesebar, Bułgaria Petr Havránek 2006-12-04 8.8 1 10 Wakacje

02.11.2006 - Martina Prášková (Málková Za Svob - Przeczytano: 2225× - Data pobytu: 12.8. - 5.8.2006

  • Razem: 9,3
  • 8,4 Zakwaterowanie
  • 10 Wyżywienie
  • 10 Okolica

Zakwaterowanie
Hotel jest dobrze sytuowany, środowicko spokojne, wszystko było w pobliżu - tylko pare minut pieszo - dla nas przyjemny spacer. Tylko jeden zarzót na hotel - z materaców nas bolały pleca. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
Imprezę mieliśmy bez wyżywienia, chcieliśmy spróbować jedzenie z restauracji. Przywitałabym czajnik na pokoju z powodu rannej kawy :-)

Usługi hoteli
Wspaniałe. Nie ma co więcej powiedzieć.

Plaża
Cudowna.

Ogólne wrażenie
Wrażenie super.

Pensiony Nesebr, Nesebar, Bułgaria Martina Prášková (Málková Za Svob 2006-11-02 9.3 1 10 Pensiony Nesebr

29.10.2006 - Kateŕina Pelikánová - Przeczytano: 1813× - Data pobytu: 26.8. - 19.8.2006

  • Razem: 7,3
  • 6,7 Zakwaterowanie
  • 10 Wyżywienie
  • 5 Okolica

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie ładne, odpowiadające, tylko z toalety byłam troche w szoku. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
Bez wyżywienia, ale kuchnia bułgarska jest znakomita i restauracji jest bardzo dużo.

Usługi hoteli
Zkorzystaliśmy tylko z kantora.

Plaża
Plaża w pobliżu hotela była brudna i nieładna. Plaża, która była daleko około 20 min. pieszo, była czysta, tylko tam był problem z miejscem.

Ogólne wrażenie
Impreza była super.

Pensiony Nesebr, Nesebar, Bułgaria Kateŕina Pelikánová 2006-10-29 7.3 1 10 Nesebr

19.10.2006 - Pavla Vaňková - Przeczytano: 1618× - Data pobytu: 19.8. - 12.8.2006

  • Razem: 6,2
  • 8,4 Zakwaterowanie
  • 3,6 Wyżywienie
  • 5,5 Okolica

Zakwaterowanie
Zakwaterowanie w hotelu rodzinnego typu, spełniło nasze oczekiwania, tylko nam brakowała winda, dlatego że codzienne wchodzenie do 5. piętra jest wyczerpujące :-)) Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
Śniadanie hotelowe bardzo jednakowe, oferta mała. Restauracje w okolicy były różnorode, z początku mieliśmy pare negatywnych doświadczeń, ale to się póżniej zmieniło..

Usługi hoteli
Hotel oferuję służby podstawowe informatywnego charakteru, rezydentka była do dyspozycji codziennie i to bardzo pomogło w komunikacji...

Plaża
Plaże za opłatę były kosztowne i pełne ludzi, plaża publiczna, gdzie się nie płaciło, była bardzo brudna i pęlna ludzmi po cały dzień..

Ogólne wrażenie
Całkowe wrażenie jest dobre.

Pesheff, Nesebar, Bułgaria Pavla Vaňková 2006-10-19 6.2 1 10 Hotel Pesheff-Bulharsko

28.07.2005 - Jitka Metelková - Przeczytano: 1362× - Data pobytu: 30.7. - 6.8.2005

  • Razem: ?

Wstępne podsumowanie
Hotel był w złym stanie. Łazienka była z 15. wieku. Z biurem podróży nie byliśmy wogóle zadowoleni. Pokaż pełną recenzję

Wyżywienie
Śniadanie w porządku. Oferta nic extra. Chleb, syr, kięłbasa, parówki i jajka. Cały tydzien jednakowe.

Usługi hoteli
Służby hotelowe były złe. Tylko personel był przyjemny.

Plaża
Okolica plaży wspaniała. Sprzątano kilkakrotnie w dzień. Z Nesebrem byliśmy bardzo zadowoleni.

Ogólne wrażenie
Straszne.

Pesheff, Nesebar, Bułgaria Jitka Metelková 2005-07-28 Pesheff

1

web:need_help

+48 71 769 5682